sobota 7. října 2017

PROJECT LIFE DAY

ALENA
Určitě jste zaznamenali novou kolekci Boys Fort od PinkFresh studio. Je to ryze klučičí kolekce a mně se moc líbí. Včera jste mohli vidět pár věcí v layoutu u Jany S. (tady), já vám dnes ukáži naši PL stránku z léta, kde se mi barevně moc hodila. 
No možná se hodila trošku míň, ale já ji potřebovala použít. K ruce jsem měla sadu šestkových papírů, samolepícíabecedu ve třech barvách (tu si mimochodem budu muset pořídit ještě jednou), látkové vlaječky, puffy stickers a dřevěné „knoflíky“
První stránka je z víkendové akce v jižních Čehách, což už je taková naše letní tradice. Barevná mini abeceda neobsahuje číslice, čehož jsem si všimla až při použití, ale naštěstí třicet není dlouhá číslovka a v angličtině bez interpunkce bylo po problému. Chvíli jsem sice zvažovala variantu otočeného E společně s O, ale nakonec jsem od toho upustila.
K látkovým vlaječkám jsem si vystříhala stejné ze zbytků papírů. Občas jsem ji použila samostatně a někde naopak látkovou podlepila papírovou. Zbytek stránky jsem dozdobila šedivými matnými flitry, které jsem vyhrabala ve stoletých zásobách.
Druhá stránka je tvořená ze střípků ze zbytků týdne, kde byly různorodé události. Opět jsem používala stejné prvky. Tady jsem si i dovolila více výplňových kartiček. Největší boj bylo uspořádání papírů tak, abych v každém sloupci a řádku měla vždy právě jednu barvu. Nakonec se mi vše podařilo a když jsem si psala text na stroji, trošku jsem se rozepsala a musela vše přeskupovat. Ale po dalším hraní a přelepování fotek jsem variantu našla. 
Tak co na kolekci říkáte? Pořídili jste nebo vás neuchvátila?

1 komentář:

Pin It button on image hover