čtvrtek 23. listopadu 2017

PAGE KIT projekty

JANA S.
K listopadovým kitům (PAGE a EXTRA) jsem se tentokrát dostala hodně pozdě, vlastně až před 6 dny. Tou dobou už děvčata z DT psala, kolik toho mají slepeno a jak mají ještě další a další nápady … přesto, že jsem kity už viděla a moc se mi líbily, nebyla jsem si vůbec jistá, co s nimi – kromě jedné stránky - udělám. Když jsem si sedla k PC a prohlížela fotky, zjistila jsem, že tyto kity jsou vhodné úplně ke všemu! A za pár dnů (ehm, spíš půlvečerů) ze mě vypadlo několik stránek! Navíc mám vymyšlené další – poprvé si umím představit, že bych PAGE kit taky mohla „zabít“, neboli spotřebovat úplně. Ale to by den musel být přece jen o trochu delší.
 
Každopádně – dostala jsem za úkol články dva – jeden o PAGE a druhý o EXTRA. Omlouvám se, nejde to. Články budou a budou dva. Ale vážně neumím rozlišit, který je ten „PAGE“ a který „EXTRA“ – doplňují se tak dokonale, že ani při nejlepší vůli mi nešlo nejdřív ignorovat jeden a pak ten druhý. Dost bylo plkání (snad už jen doporučení – pokud některý z nich nemáte, je to chyba!, rychle napravit ;) ) a teď už k věci. 
 
Nejdřív vám ukážu více aktuální záležitost – jedno nádherné listopadové dopoledne, vlastně nic speciálního, jen procházka notoricky známým a navštěvovaným parkem. Ale bylo na ní něco zvláštního … no prostě zasloužila si svůj vlastní LO. Opět jsem nedokázala vybrat jedinou fotku, po opakovaném promazávání jich zbylo 8 … a tak mne napadlo, že poprvé udělám double LO.
 

Nechtěla jsem, aby byly obě stránky pouze vzájemné zrcadlení, rozdělila jsem je tematicky i jiným seřazením fotek. Aby spolu korespondovaly, použila jsem části stejné čtvrtky jako podklad, podobnou kompozici a na obou stránkách hexagony. Vím, kit je spíš plný trojúhelníků … vždyť i na ty se časem dostane. Teď jsem sobě i vám chtěla ukázat, až s Escape the Ordinary se dají dělat i jiné věci. ;)
 

A takto vypadají vedle sebe …
 
Ozdoby jsou jedna krásnější než druhá, o tom žádná. Ale chtěla bych vypíchnout fantastickou abecedu. Je dokonalá – neokoukaný font bez zbytečných kudrlinek, ale přitom hravý; střídaní malých a velkých písmen, a ten materiál! No prostě jedno velké dlouhé aaaaach!
 
To je pro dnešek vše, stříhejte a lepte s chutí! Doufám, že se přijdete mrknout i zítra. Bude další ne-modrá stránka …

12 komentářů:

  1. Jani na tvoje stranky som sa obzvlášť tesila ako sa s tými trojuholnikmi popasujes ;-) ale saanka dole. Mas to kraaasne,jedna stránka lepšia ako druhá a tie fotky. Nemaam slov. Tesim sa na ďalšie výtvory z týchto poradných kitov ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Si zlatá, ďakujem! :) Nooo, hovorila som si, že trojuholníky by boli tak jednoduché, že by bolo ťažké vymyslieť niečo iného ... Takže je to vlastne zbabelosť. ;)

      Vymazat
  2. Jani krásné stránky, a Tvé cákance jsou prostě bezkonkurenční ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáj, Jaruško, ani zdaleka ne, ale stejně moc díky. Pokaždé to zkouším trochu jinak, abych objevila TU SPRÁVNOU techniku :D

      Vymazat
  3. A čakala som tu modrú hlavne u Teba :-) :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš! Aj ja :) Ale už mám fotku, na ktorú ju určitě budem potrebovať!

      Vymazat
  4. Nejkrásnější! Janičko, já se tvých stránek nedokážu nabažit (už jsem nakukovala i na zítřejší článek;-) ) Takhle elegantně to umíš jen ty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani! Děkuji, zlato, mám v DT dobré vzory! ;) A stejně jim pořád ani nedýchám na paty :D

      Vymazat
  5. Achh...❤️ Ty to proste umis! A ja si asi z toho to kitu scrapnu jen tu husu se zelim od maminky..😂😂

    OdpovědětVymazat
  6. Jani to je taková pecka, no cákance, no ty hexagony...ukládám a píšu si:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, Aničko! Budu vyhlížet Tvé hexa a fleky! :)

      Vymazat

Pin It button on image hover