sobota 16. prosince 2017

EXTRA KIT projekty

JANA V.
Extra kit byl tentokrát laděn opět s Page kitem, takže moje dnešní inspirace jsou jeden silvestrovský layout a 2 kapsové stránky z obou balíčků.

Pro layout jsem se inspirovala stránkou od Elsie Robinson, na kterou jsem narazila na Pinterestu a už ji nemohla dostat z hlavy (je také z December Daily). V první chvíli mě mrzelo, že nemám vyřezávací šablonky ani plotr na vyříznutí břízek, načež mi došlo, že zrovna na tomhle nic moc není a zvládne se to krásně ručně. Celkově mi to dodalo odvahu si čas od času zase střihnout nějaký „plotrový“ motiv ručně:-)

Jako podkladovou čtvrtku jsem tentokrát kvůli břízkám nezvolila bílou ale světlounce šedou (přesně tuto; je mimochodem dokonalá!). Mezi větvemi jsou zavěšené světelné řetězy a poletují vločky (obojí z Extra kitu, ale k dostání i samostatně tady a tu).

Vespod stránky jsem vytvořila zasněženou krajinku s domečky a stromky vystřihnutými ze čtvrtek. Tohle je moc zábavná záležitost a podobně jsem se vyřádila už s loňským kitem.

Nadpis je kombinací tečkované a červené abecedy a nepostradatelné od Tima Holtze. Chvíli jsem přemýšlela, jestli tečkovaný nadpis neobtáhnout černým fixem, ale nechala jsem jej nakonec jen tak jemně vystupující z šedé čtvrtky.


Sousední kapsová strána:


Úzkou kapsičku jsem naplnila flitry (bílé jsou z listopadovéhoExtra kitu)
a kulatými výseky z Page kitu.




Zadní strany kapsové stránky:


Zasněžený Silvestr a – pro mě ne tak časté – použití kapsové stránky bylo příležitostí použít také vyšívací kartičku, která je po celý prosinec součástí všech objednávek. Dlouho jsem dumala nad barvami a nakonec se mi prostě líbily přesně ty, které holky navrhly (ano, mám opravdu véééliký výběr bavlnek doma:-) ). Malé ozvláštnění přišlo v podobě vloček (píchla jsem 4 dírky navíc a použila i stříbrnou nit) a přidané fotky.

Klidné a pohodové svátky;-)

4 komentáře:

  1. jani dokonalost. velmi prevelmi sa mi paci tato stranka aj tvoje PL ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, tolik dokonalych napadu na dvou strankach! Ty svetylka na brizach! a ptacek! a domecky! a ty prisita fotka na stromeckove karticce, NADHERA!!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover