pondělí 11. prosince 2017

MY LIFE KIT projekty

JANA B.

Naprosto souhlásím s Leuš, jejíž stránku z aktuálního MY LIFE kitu jste si mohli prohlédnout TADY a TU - kombinace hnědé s modrou je skvělá, originální a báječně podzimně zimní. A tolik krásných ozdob! Každoročně je to pro nás z DT trošičku výzva, když připravujeme články dopředu, ale tím, že kit není čistě vánoční nebo zimní, je to letos na pohodu. A pozor! U nás se v listopadu pekly i perníčky!


Dnešní stránka je z 44. týdne a nebojte, nezbláznila jsem se! Perníčky se totiž pekly halloweenské. Jeden musí nějak zabavit marodné děti a tohle byla parádní činnost na dvě dopoledne (a super trénink na adventní období!).


Jelikož jsme byli celý týden zavření doma, hnědý nádech kartiček se mi moc hodil. Perfektně sedí k našim parketám. Jednu kartičku jsem udělala výplňovou, abych celou stránku plnou textu (nějak jsem se rozepsala) a fotek odlehčila. Použila jsem jednu bílou z journalingových kartiček PA a papírový výsek z kitu. Taky ještě stále žiju ze zásob černě rámovaných štítků z workshopu s Teresou Collins - jsou nejlepší a používám je snad všude.




No a když už jsme u těch perníčků, tak samozřejmě nemohly chybět i jejich papírové výseky.


Už teď se těším, až kit použiju na ty opravdové zimní stránky! Ideálně se sněhem.

8 komentářů:

  1. Nádhera! Ty umíš i z týdne ve "vězení" udělat parádu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. vsak se mi vsechny ty napisy "doma" tuuuze hodily .. dekuji, Jani

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Dekuji, Ivi, s Luccinou kolekci to snad ani jinak nejde .. mooooc povedeny kit to je! Tesim se na tvoje stranky!

      Vymazat
  3. Jani, me se to tvoje rucni pismo tak libi, ze mam nukani taky zacit psat rucne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc, Luci ... tak to mam radost! Rucni neuveritelne urychluje proces, i kdyz bych toho kolikrat psala vic, jen se to pak nevejde :D

      Vymazat

Pin It button on image hover