čtvrtek 18. ledna 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Vítám vás v novém roce. Můj letošní první článek nemůže patřit ničemu jinému než project life a My life kitu. Ten letošní novoroční se Silvii moc povedl. Netradiční zelená a kytky. Nejvíc se mi však líbí ta deka a svetr. Tady si dovolím třošku egocentrismu a řeknu vám, že prvotní nápad vzoru deky a svetru vznikl, když jsme spolu seděly a kafíčkovaly v kavárně (ehm, já měla čokoládu). Silvie mu pak dala reálnou podobu. A ta je dokonalá.

A právě ona deka na kartičce se mi shodou okolností velmi hodila na náš druhý letošní týden. Náhoda tomu chtěla a já si v pátek pořídila novou deku, a tak fotka celkového „hygge“ nákupu odstartovala použití kitu právě u tohoto týdne. 

Na celý týden jsem doslovala vyzobala většinu kartiček s dekou a ty, které jsou laděné do modra či šediva. Nemohla jsem si pomoct. Samozřejme jsem pracovala i s Extra kitem, který je tentokráte sladěný s My life. Tudíž dvojnásobná nálož ozdob. Co je z jednoho nebo druhé už vám přesně neřeknu, protože jsem měla vše na jedné hromadě a v té se přehrabovala (potřebuju větší stůl). 
 
V kitu najdete samolepící modrou abecedu. Tyhle novinkové abecedy jsem si velmi oblíbila. Všechny. Nakonec jsem chtěla psát větší popisky a vzala si na pomoc malou samolepící abecedu z kolekcePrvní rok a do třetice i technický fix. Nadpisy mám tedy povětšinou poskládané ze dvou abeced a ručního psaní, které se objevuje i na kartičkách. O tom, zda jsem se aspoň trošku trefila do stejného fontu, by se dalo polemizovat. 
 
A když už jsem držela v ruce ten technický fix, který je mimochodem ten nejtenčí, jaký se dá momentálně sehnat (Pigma MICRON 003), rozhodla jsem se doodlit. První to odnesla kartička s citátem, ale nezůstala sama. Stejné prvky jsem použila napříč stránkami a někde „opisovala“ stromečky, které najdete v kitu. 
 
Moc se těším na vaše příspěvky v naší fb skupině, tak nezapomeňte sdílet.

6 komentářů:

  1. Tento kit je opravdu vydařený a ty kartičky s dekou a kobercem, juuu. Ali máš to moc krásné a hlavně obdivuju to tvoje doodlení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Ani, myslim ze ted s tim fixem budu kreslit vic..chci si zacit vest takovy ten sesitek s napady a tak si kreslit ruzne pouzitelne motivy a stejny chci mit i na fonty..🙂

      Vymazat
  2. Ali, parádička! Sis Tě naučí světlému PL :D Ale vážně, vyhrála jsi si krásně (jen mi tam chybí ty texty - které sice nečtu - ale prostě tam mají být ;) ). Kavárnu Nový svět bych navštívila moc ráda, Vaše selfie se Sis je dokonalé, a vůbec všude Ti to děsně sekne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janii..🙈 ja se kaju, sle stranku jsem dolepila ve 12 vecer v utery a ve stredu jsem ji nesla do prace, sbych mohla fotit, za aspon trochu normalniho svetla. Text jsem puvodne chtela dopsat v praci ruco, ale pak jsem si rekla, ze bych to zkazila a lepsi bude doma psaci stroj, jenze to bych pak nestihla nafotit. Takze proto takto. Ja se polepsim.
      Joo nase selfie to je jedna velka loterie. Kdyz nejake vyjde pak se s ni crcam, abych vytahla co nejlepsi fotku..:-)

      Vymazat
  3. Teda Ali, takovou jemnou stranku jsem od tebe snad jeste nevidela! nadhera a nejlepsi je doodling a krasopismo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😀 kdyz to reknes takhle, tak se musim zamyslet a dat ti asi za pravdu 🧐. No asi nejaky novorocni zkrat nebo co..😁 kazdopadne dekuji a budu pilovat daal. 😍

      Vymazat

Pin It button on image hover