čtvrtek 4. ledna 2018

Nové členky DESIGN TEAMU 2018

A je to tady! Kromě našich (a vašich) oblíbených hvězd do našeho týmu od teď patří další tři skvělé ženy. Pojď se podívat, koho že jsme ti vybrali a na co všechno se můžeš těšit!




Jsem opravdu šťastná, že jsem se v letošním roce dostala do týmu božích a neskutečně kreativních žen. Jmenuji se Adéla Vlasáková a jsem architekt na dovolené. Přestože mě má práce vždycky bavila, jsem ráda, že jsem se při rodičovské dovolené začala věnovat výrobě svatebních tiskovin. Práce s papírem je pro mě veliký relax a naštěstí tento zájem zdědila i má dcera. Můžu si tak omluvit mou rostoucí sbírku razítek a papírů. Je to přeci pro nás obě... :)

Převážně tvořím ve stylu „clean and simple“ a mezi mé nejoblíbenější techniky patří akvarelové vybarvování.

Moc se těším na vše, co následující měsíce přinesou a věřím, že se budeme vzájemně inspirovat a s radostí tvořit alba plná vzpomínek i jiné menší projekty.


------------------------------------------------------------------------------------




Ahoj všechny kreativní ženy, jmenuju se Anička a mí žáčci mi říkají Annie. Po vystudování sociální pedagogiky jsem chtěla prostě pomáhat, odjet do Afriky, stát se streetworkerem, atd.  Místo toho jsem strávila parádní dva roky v Anglii. Od té doby učím angličtinu a děsně mě to baví. Kromě toho miluju vše co je jen trochu kreativní a taky dobrodružné. Nesnáším umývání nádobí.  Jsem opakem pořádného a organizovaného člověka. Do všeho jdu po hlavě. Na nikoho se nedokážu dlouho zlobit a hodně se směju.  Nadevše je mi moje milovaná rodina.

Scrapbookingu jsem propadla objevením  právě Papero amo, když jsem chtěla psát deník našeho miminka a hledala jsem inspiraci.  Honzík bude mít pět, přibyla mu sestřička a moje závislost stále roste. No jo, místo kabelek a nových kousků oblečení mám teď v šuplíku výseky, nálepky, razítka, papíry a spoustu dalších nezbytností, ale nemůžu jinak :) Těším se na vás všechny.



------------------------------------------------------------------------------------




Je mi 32 a jsem teď hlavně maminka dvou malých holčiček: Barča 04/16 a Miška 07/17. Povoláním zubařka a aby toho nebylo málo a neměla čas se nudit, tak si od ledna zase zajdu na par hodin zavrtat. Před dětma jsem měla díky manželovi slibně rozjetou kariéru kitera, kterou jsem bohudík musela přerušit. Neee, sranda, byla jsem ráda, že jsem se rozjela, ale je to super zpestření na dovolené, která se samozřejmě vždy podřizuje této manželově vášni. Žijeme v Rapotíně u Šumperka, v podhůří Jeseniků a lesy a hory přímo za barákem. 

Papír a tvoření mě bavily vždycky a tuto vášeň máme asi v genech, protože si mí rodiče před 17lety otevřeli papírnictví a splnili si tak svůj sen. Ale scrap jsem objevila na youtube úplnou náhodou asi v roce 2009 a hrozně se mi to líbilo. Začátky byly VELMI rozpačité a jako svobodná a bezdětná jsem nějak neměla dostatek fotek ke zpracování. Muselo to uzrát a vrátila jsem se k tomu v době, kdy jsme se s manzelem sestěhovali a očekávali přírůstek. S dětma se prostě pořád něco děje, takže klasické kapsové PL si vedu teprve od 08/2015. Poslední dobou mě baví prokládat kapsové stránky i velkými LO. Druhým rokem jsem lepila adventní album a dovolená má taky svoje minialbum.


P.S. Holky jsou samozřejmě ze svého nového úkolu značně nervózní, 
tak jim pojď napsat něco hezkého na uvítanou, ať se tolik nebojí  :) 

21 komentářů:

  1. Holky, všem třem vám moc gratuluju, a těším se na krásné inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji, holky!! Těším se na vaše krásné projekty!! Ať se vám u PA líbí!!

    OdpovědětVymazat
  3. Vítejte kočky! Těším se na spolupráci! určitě vám to půjde skvěle.

    OdpovědětVymazat
  4. Velká gratulace a těším se na vaše projekty :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Také Vám moc gratuluji děvčata a ať se Vám v DT PA líbí ...

    OdpovědětVymazat
  6. Hoky jste úžasné moc děkuji za milá slova:-) a doufám,že se budem inspirovat navzájem.

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji a přeji, aby se Vám v DT líbilo a aby jste byly všem velkou inspirací a neopouštěly Vás super nápady a chuť tvořit.

    OdpovědětVymazat
  8. Tomu rikam posila!! Tesim se, holky,moc!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc gratuluji holky, ať se vám v DT líbí a moc se těším na vaše projekty :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluju všem a vítejte, dámy, moc se těším na hromadu nové inspirace... <3

    OdpovědětVymazat
  11. Díky moc za tak krásné uvítání! ❤

    OdpovědětVymazat
  12. no to jsem si krásně početla:-) těším seee!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc děkuji za milé uvítání a komentáře. Snad nezklamu Vaše očekávání 😂

    OdpovědětVymazat
  14. Krasa holky. Moc se tesim na vas i vase clanky.🙂

    OdpovědětVymazat
  15. Holky gratulujem :-) to bude paraadna posila :-) tesim sa na Vaše projekty a inšpiráciu. Drzim palce nech Vám to ide pekne od ruky ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Vitejte! Tesim se na Vas a s Vami 😊

    OdpovědětVymazat
  17. Jé, poznávám vaše výtvory, které byly již na blogu. Je super, když víme, kdo je vytvořil. Přeji vám hodně nápadů, abychom se mohly inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  18. Gratuluji a tesim se na vase napady a inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  19. Holky, moc gratuluji! :-) Konečne bude na světe aspon jedna zubařka, ktere se nemusím bát a budu se moci těšit na to, co vymyslí ;-) Z architektek ani (nekterych) učitelek strach nemám a samozrejme se těším i na jejich nápady :-) Přeji hodně inspirace a hodně zdaru!

    OdpovědětVymazat
  20. holky, máte to úžasné a těším se na další inspiraci a ukázky vaší tvorby :) Hlavně u Adél mi klesá čelist :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover