sobota 13. ledna 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.

JANA V.
První letošní Page kit mi v něčem připomněl loňský únorový. Pamatujete na velryby a mývaly? Tehdy jsem se jim zbaběle vyhnula. Tentokrát mě ale žádné kaktusy ani lamy nevyvedly z míry. Jsou tam! A překvapivě to šlo snadno.  
 
Kaktusy. Ty se mi hodily na dlouho plánovanou stránku s mým plačícím broučkem. Odmala trošku netykavka a „neurotik“, takže kaktus ideál. (Uklidním vás, že takovouto fotku mám za víc než rok myslím jednu jedinou a nenechám ho chudáčka pózovat řvoucího před foťákem! Ale život je jaký je a mě přišlo správné zařadit do alba i stinnější stránku mateřství. Ještěže mám ten roční odstup, možná by to dopadlo i hůř:-D) 
 
Ke kaktusům šla parádně ta zel.... ehm, ehm, není to TA barva na jejímž pojmenování se šéfky neshodnou?! Co, Ani? Prostě ta krásná čtvrtka s trojúhelníčky. Chtěla jsem si trochu pohrát s tou geometrií a z části tohoto papíru vystřihla srdíčko (snad to tak vypadá), vypodložila pěnovkou a nalepila trochu šejdrem (když to lícovalo, tak to příliš zanikalo). 
 
Jestli vám štítek „to je život“ připadá trochu jiný, než jaký máte v balíčku vy, je to tím, že jsem přes něj dala vellum, abych trochu utlumila růžovku a nebil na stránce tolik do očí. Za tip na nadpis moc děkuju naší Janičce B., resp. jejímu muži ;-)
 
A lamy? Modří už možná vědí. Jsem už přes rok zapálená pletařka a část přízí, které používám, jsou směs vlna+alpaka. Yes! 
 
Na jednu čtvrtku jsem si nakreslila velké &, obšila a vystřihla s malým okrajem. Přes něj přišlo další & z kitu, které jsem přetřela modrým inkoustem a naembosovala průhledným práškem. Nadpis byl jasný hned a poskládaný je z této abecedy.
 
Na bílý podklad jsem vyskládala vystřihané štítky a překryla vellumem (opět abych trochu utlumila), až na jediný, na kterém je napsaný journaling. Ten je na povrchu. 
 
Hodil se i ústřižek od klubka příze.
 
Krásný víkend!

11 komentářů:

  1. Miluji Tvé stránky a chytré vychytávky! Super! Jen mi řekni, co mám teď s PAGE-m udělat, když jsem viděla tuhle nádheru??? Už nevymyslím nic zajímavého ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, nemám strach, že nevymyslíš a ještě nás všechny strčíš do kpasy:-D a děkuju, děkuju, děkuju!

      Vymazat
  2. dokonalost. to origami srdce je najviaaac. super stranky 😘

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, to je velká nádhera! Moc povedené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velký dík, Evi! Těším se na stránky ostatních:-)

      Vymazat
  4. Ty jsi buh! Papirovy buh! Miluji kaktusy a to pouziti s Mikesem je skvele..asi si ten kit fakt poridim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš doma taky neurotika? :-D Ti dám bohyně, ale děkuju moc! ;-) :-x

      Vymazat
    2. No ten neurotik budu asi jaa..😂😂

      Vymazat
  5. To je taaaaaak pekné, ukázala som to aj dcére .kt. robí grafický dizajn a tiež sa jej to moc moc páčilo, Alenka Králová to vystihla 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover