čtvrtek 25. ledna 2018

PRODUKT PAPERO AMO - December daily ANNIE

Všechny vás tu zdravím. Mám pro vás dneska opět ukázku December Daily, tentokrát v mém podání. Když jsem připravovala tento článek, netušila jsem, že mě předběhnou Ivka a Jani B. se svými peckovými alby. Každopádně doufám, že nejste přealbíčkovaní a kouknete se, jak jsem se s tím tentokrát poprala já. 
 
Na začátek musím přiznat, že by se to moje album mělo spíše jmenovat December Quite Daily, protože je konec ledna a já mám hotovo jen z půlky. Každopádně to nevzdávám a doufám, že v únoru bude celé, hihi.

Dělám DD teprve druhým rokem a chtěla jsem něco opravdu jednoduchého, abych měla z tvoření radost a ne naopak stres. Vybrala jsem tedy album 6x8 inch Sn@p od Simple Stories v černé barvě. Má těchto alb několik a na menší projekty jsou prostě super. Úplně mě okouzlila kolekce Joyful od My Mind’s Eye. U holek stále můžete vybrat pár kousků ZDE.
 
Na pomoc jsem si přibrala ještě listopadový My life kit. Hodně jsem taky čerpala z materiálů, co jsem měla doma z minulých let např. kolekce Snow &cocoa a Vánoční kit PA 2017. Konečně jsem si také vyzkoušela horkéembosování a práci s Fuse tool Na začátku adventu jsem si album malinko předpřipravila. Vytvořila jsem si pár kapsiček a taky tzv. foundation pages, stránky a prvky, které jsem chtěla později použít. Já bláhová si myslela, že mi to pomůže, abych stíhala…
 
Tak a teď už se můžete podívat na to, co jsem doteď stihla.

 
Na první stránku jsem napsala krátký úvod, proč toto album dělám. Tento rok jsem ho pojala trochu jinak a spíš než na zaznamenávání každého dnu jsem se zaměřila na zaznamenávání příběhů. Něco mi pasovalo přímo k datům, např. Mikuláš, ale třeba pečení perníčků už jsem neřešila, jestli budu mít pod číslem 11 nebo 15.
 


Zabijačka u našich, to už je taková tradice. Protože mám čtyři sourozence, je nás v ten den plná chalupa. Všude pobíhají děti a voní buchty a ovárek. Je to prostě paráda a všichni si to užíváme.
 
Na poslední chvíli jsme tvořily věnce.
 

V albu jsem používala i často vellum, který stránku pěkně zjemní.
 
Do ušité kapsičky jsem si dala visačky s našimi iniciály a ze zadu napsala něco málo o nás, kde pracujeme, co máme rádi, jaké máme nešvary.
 


Zkoušela jsem psát i po dlouhé době přímo na tmavou fotku.
 

Vyfotit venkovní osvětlení byl boj.
 

Samozřejmě nesmí v mém albu chybět ani vyšité stromečky, juch.




A na závěr jedna válecí pro tuleně jako jsme my:-)
 
Snad vám brzy ukážu i zbytek alba. Vy, co ještě nemáte hotovo nezoufejte, nejste v tom sami!

1 komentář:

  1. Krásné, krásné, krásné. Také se přidávám do skupinky "nemám hotovo" brzdí mne fotky, vybrat, upravit, vytisknout... ALE MI TO ŽENY DÁME i třeba v červenci při válendě na dovče😂

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover