neděle 11. února 2018

5. NAROZENINY Papero amo - NAROZENINOVÁ CHALLENGE


Narozeniny Papero amo se prostě neobejdou bez nějaké té tvořící challenge. 
Určitě máš nůžky připravené, tak pojďme na to!

ZADÁNÍ

MYSLI SI ČÍSLO OD 1 DO 13...
Jo, fakt. Nezbláznili jsme se. 
Máš? 


  1. SVĚTLE MODRÁ
  2. ORANŽOVÁ
  3. FIALOVÁ
  4. ČERVENÁ
  5. BÍLÁ
  6. TMAVĚ MODRÁ
  7. ŽLUTÁ
  8. SVĚTLE ZELENÁ
  9. HNĚDÁ
  10. SVĚTLE RŮŽOVÁ
  11. TMAVĚ ZELENÁ
  12. TMAVĚ RŮŽOVÁ
  13. ŠEDÁ


... a teď se možná držíš za hlavu a máš pokušení si to vyměnit:) Nebuď srábek a pojď tohoooo!

♥ TĚŠÍME SE NA VAŠE DUHOVÉ STRÁNKY ♥

Vytvoř stránku (scrapbookovou nebo PL) pouze v barvě, kterou sis vylosovala. Použít můžeš kromě jakýchkoliv materiálů tvé barvy ještě jednu bílou čtvrtku a samozřejmě jakékoliv pomůcky, šití nebo barvičky (ovšem opět jen ve tvé barvě). 


DEADLINE
a čas ti běží...teď!
Pošli fotografii hotové stránky do sobotní půlnoci (17.2.)
na email atelier@paperoamo.cz s předmětem "Narozeninová CHALLENGE."
Fotky budou vystaveny v neděli 18.2. a večer vylosujeme vítězku.

VÝHRA
Poukázka na nákup na Papero amo v hodnotě 500 Kč!

20 komentářů:

  1. Zvolila jsem číslo 6 (podle mého dne narození) a to je TMAVĚ MODRÁ!!! Jupííí!! 😃 (naprosto vím, jakou radost musela mít Leuška, když jí Anička předala krabici právě s touto barvou 😉)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já si řekla raz, dva, tři a copak tam je za barvuuuuu

      Vymazat
  3. Marti (manžel) řekni mi číslo od 1 do 13, Marťa: ,,9'' neeeee :-D :-D Peťa Procházková ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju osmičku. Miluju jaro. Ale jarní zelenou na tvoření faaaakt ráda nemám! Zlatá fialová, hnědá a oranžová... Ta světle zelená bude peklo :-( Ale nejsem srab a jdu do toho ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zadala jsem osmičku a teda lekla jsem se, protože takovou barvu snad doma ani nemám :-D Zelená je jedna z mých málo oblíbených, ale pořád je světle zelená oblíbenější než tmavě zelená (Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
  6. Mno, moc hezky jste to vymyslely!!! Myslela jsem si, nevím proč, 3!!!! (normálně bych řekla 5 (moje číslo), ale s bílou bych si moc nepomohla:-))) Fialovou teda fakt nemusím, ale zkusím prohrabat zásoby a jdu se uklidnit na zahradu :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tentokrát jsem obrovsky ráda, že jsem nedala své oblíbené číslo 9, protože ta hnědá, je opravdu pomsta....a mám u 4- červená naprosto stejné pocity jako Adéla, včetně toho označení Aleny za hrdinu!

    OdpovědětVymazat
  8. keď mi povedia "mysli si číslo", skoro vždy si myslím 9 :D oujeee :D som zvedavá, čo sa mi podarí :D keby mi dali na výber, isto bude v top 3 hnedá, najhoršie sú pre mňa fialová a modrá :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak já si myslela pětku, když slavíme ty páté narozky. A huráá, bíláááá :-) Tu jsem si chtěla vyzkoušet už při dááávnější challengi, tak snad se tentokrát hecnu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som si myslela číslo 4 takže červená :-) no tak idem hladat červený materiál. Bude to výzva. Uvidíme čo z toho vznikne :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Děvčata jděte do toho, je to fakt povedená challenge! moc se těším na vaše stránky, juch

    OdpovědětVymazat
  13. Sa poznám, že by som si isto myslela na číslo s hnedou, tak som povedala manželovi, nech povie číslo od 1-13. Povedal 11 (tmavozelená)...takto...doma mám pastelové farby a bielu. Žiadna zmavá zelená. Dokonca aj Vianočné pohľadnice sú pastelové...neviem, či to vážne nenaruší naše manželstvo :P (srandujem, v utorok mi ide po scrap balíky takže do utorka to isto vydrží )...

    OdpovědětVymazat
  14. Mam 10 ako narodenie dcerky...10.3....takze svetlo ruzova....co nemusi byt zle....kedze zasobynruzovej mam...

    OdpovědětVymazat
  15. No děvčátka, řekla jsem si : Je únor, tak "2" ... a oranžová ... tu jsem milovala jako mladá holka (1/2 šatníku byla oranžová) ... teď je favorit černá - na všem, ha, ale hecnu se ... oranžovou stránku snad ani za ty roky nemám .... budu bojovat. Jinak Vaše stránky jsou přenádherné, okouzlující, boží ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, Jarusko, diky, ze me v tom nenechas!! Ted tu oranzovou taky moc nemusim, ale presne, driv jsem treba mela v prvnim byte oranzovy gauc!!! Dobrovolne. A donedavna se deti vozily v oranzovem kocarku ... kdo tohle mohl koupit :) tesim se, jak se s tim poperes!!

      Vymazat
  16. Při přečtení otázky mě napadla 6 a 13 obojí se ke mě váže,většinou si na ně myslím,dneska jsem se rozhodla pro šestku a jasala jsem až do stropu,modrou opravdu miluju v jakémkoliv odstínu.Kdyby se mě někdo zeptal jakou barvu bych si přála nejmíň,tak to bude zcela určitě červená,tu nemám moc v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  17. Dlouho jsem zvažovala, jestli do toho jít, nakonec jsem klikla. Moje číslo 11. Uf, není to obávaná oranžová, ale bude to zajímavé :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Dlouho jsem váhala, pak klikla a je to 12 - to asi se dvěma kluky fakt nedám 😕. No kouknu do zásob, jestli tuto barvu vůbec mám. A ještě bych potřebovala rádce, kde končí světlá a začíná tmavá 😉.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover