sobota 31. března 2018

CHALLENGE 4/2018

JANA S.
PL kartičky
Využití velkých 30x30 čtvrtek na PL stránky není absolutně žádná novinka, a ani vice versa – tedy použití PL kartiček na velký layout - není žádný nový objev a už vůbec ne můj. Přesto se druhá možnost zas tolik nevidí. Chuť použít kartičky na stránku už mám delší dobu, ale jak už to u mě bývá, některé nápady různě dlouho spí … až dokud nepřijde jejich čas. A ten právě nastal! Neodolala jsem totiž nejnovějšímu ML kitu a přivolávám jím jaro. Je dokonalý, jen ještě ať se umoudří i aktuální počasí … ale vzhledem k tomu, že jsem si vloni šikovně něco nechala i na letošní scrapování, pomohla jsem si starší fotkou.
 
Takže dámy! Vytáhněte své PL kartičky a pojďte do toho! 
ZADÁNÍ
  • Téma: PL kartička
  • Podmínka: použij na stránce PL kartičku. Pro ty, které PL kartičky nemají, povolené je použití vystřižené kartičky z velké čtvrtky, která je přímo designovaná jako soubor několika kartiček. Abychom si rozuměly, příklad takové čtvrtky je tady. Počet použitých kartiček není nijak omezen. Já se sice rozjela, ale vaše layouty mohou být třeba jen s 1 kartičkou … ale minimálně ta jedna musí být celá. ;)
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projetky do půlnoci 26. 4. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 27. 4. 2018 a vítěze vyhlásíme 30. 4. 2018.
 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 
  
Kromě kartiček jsem samozřejmě využila celé spektrum ozdob z ML i Extra kitů, protože jsou prostě boží! Škoda jen, že když jsem tvořila, nebyla ještě k dispozici doplňková razítka … ;) 
 
Velikou radost mi udělalo, když jsem zjistila, že v mém arzenálu jsou malé dřevěné knoflíky, do nichž jsem vlepila epoxy puntíky z kitu (no ano, malinko jsem je musela zmenšit nůžkami, ale opravdu jen malinko! ;) – a vyrobila si tak dřevěné buttonky á la Pinkfresh Studio. Jeden z nich jsem hned vlípla na layout a další mám připravené k budoucímu použití. Podkladová čtvrtka je z kolekce Turn the Page od Paige a asi si pořídím další, je úžasná a skvěle ke kitu ladí.
Dost bylo řečí, přeji vám zábavu při tvoření a těším se na vaše PL-kové třicítky! ;)
Jana

2 komentáře:

Pin It button on image hover