čtvrtek 22. března 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Venku to sice ještě na jaro nevypadá, ale já už jsem se díky březnovému Page kitu, Extra kitu a My life kitu na jaro naladila. Tolik barviček a kytiček, to člověka úplně nabudí a tvoří se jedna báseň. 
 
Dneska ti ukážu dvě stránky. První je inspirovaná layoutem, který jsem zahlédla na pinterestu. Chtěla jsem si vyzkoušet koncepci věnečku a ten krásný kytičkový papír z kitu se k tomu úplně nabízel.
 
Když se mi minulý týden narodila neteřinka, bylo jasné, že stránka bude patřit právě jí. Měla jsem omezený počet fotek a všechny z mobilu, ale po menších úpravách jsem si přece jen jednu vybrala.
 
Na bílou čtvrtku jsem si namalovala ne zrovna symetrický kruh, který jsem potom několikrát obšila na stroji. Vystřihla jsem si z jedné stránky motýlky, které jsem ve středu taky přišila, abych dosáhla 3D efektu. Fotečku jsem podlepila pěnovkou a pod ní navrstvila opět vystřižené kytky. Věneček jsem dozdobila kytičkami a lístky z Extra kitu, doplnila enamelky a nakonec jsem dopsala jméno a datum ručně. To byla asi největší challenge, protože moje kaligrafické psaní je v plenkách a bála jsem se, že si celou stránku pokazím. Uf, vyšlo to. No, mám co pilovat. 
 




Druhá stránka je inspirovaná duhou. Opět jsem na bílou čtvrtku nanesla štětcem barvy. Snažila jsem se o tóny, které se objevují v kitu, aby mi pak všechno ladilo. Patláma, patláma, myslím, že jsem se docela trefila. Nápis jaro se perfektně hodil k fotkám, které jsou z minulého března. Byli jsme tehdy u kamarádky na chatě a rostly tam na louce krokusky, áách, dětem se tam moc líbilo a tu vůni cítím ještě teď. Ale zpátky ke stránce. Až teď mi došlo, že jsem zapomněla na datum. To ještě doplním.
 
Moc se mi líbily nálepky srdíček z Extra kitu, chtěla jsem je do stránky zakomponovat, ale některé barvy tam chyběly, tak jsem vzala na pomoc raznici a srdíčka si vyrazila z duhové stránky z Page kitu. 
 
Pak už jen stačilo nalepit fotky, které jsem podložila výseky, doplnit hesla, a sem tam namuchlat nitě. Celou stránku jsem na závěr podlepila jiným vzorovaným papírem a je hotovo. Co ty, už máš jarní náladu? A jak vypadají tvé stránky z aktuálního Page kitu? Těšíme se na příspěvky ve skupince Rodina PA na Facebooku
 
 

5 komentářů:

Pin It button on image hover