pátek 9. března 2018

PRODUKT PAPERO AMO - ALENA

Diářové samolepky od Kakibot
Jistě už jsi je zaznamenala. Na e-shopu (TADY) jsou již delší dobu a pokud je ještě nemáš ve své diářové výbavičce, tak tě možná dneska moje ukázka diáře přesvědčí, že pro ně využití určitě najdeš. 
 
Mám občas takovou úchylku (no dobře, občas je myšleno často!): musím mít celý týden v diáři co nejvíce v jedné barvě. Děláš to taky? Vyzobeš všechny ozdoby jedné barvy a lepíš a lepíš, dokud stránka není třeba celá žlutá? Nebo růžová? Mně se to moc líbí, ale asi jsem jediná. Skvěle mi v tom pomáhají i samolepky od Silvie. Já totiž neuím používat jen jednu sadu nebo jeden typ.
 
A tak u mě uvidíš víc druhů. Navíc jsem poslední dobou začala do diáře víc psát pomocí Tombow fixů. Diář to povznese na jiný level a ty záznamy tě pak praští do očí, takže na ně nezapomeneš, ani nepřehlédneš. 
 
Samolepky mají různé designy. Najdeš tu jak zdobné na konkrétní roční období, tak i takové, se kterými můžeš plánovat jídelníček nebo právě nákupní seznamy. Moc se mi líbí to-do proužky a narozeninové. Můžeš si s nimi naplánovat všechny svatby kamarádek a i výročí! Zároveň se nezapomnělo na doktora, sport nebo cestování. Jsou i samolepky pro použití během vysokoškolských (středoškolských )studií. Prostě si stačí jen vybrat ty, které zrovna potřebuješ, každý arch se totiž prodává zvlášť. 
 

4 komentáře:

  1. Máš to parádní Ali! Dokonale sladěný. Co je to prosím za diář? V poslední době po nějakém pokukuju, protože mi přestává stačit kalendář a tenhle vypadá fajne :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tomu říkám, zásobička:-) Ali parádní článek, taky miluju plánování a to tvé kaligrafické písmo prostě možu.

    OdpovědětVymazat
  3. chuchuuu! lištička nový diář je nej!

    OdpovědětVymazat
  4. Obdvuju vsechny kdo vydrzi zdobit diar dyl jak do ledna :))) mas to krasne Ali!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover