čtvrtek 26. dubna 2018

CARD KIT projekty - SILVIE

Tak super kytičkový card kit se zlatými samolepkami? To těch přáníček pro maminky musíte udělat spoustu! Úžasná máma přece není jen ta vaše. Určitě můžete potěšit tchýni, sestru, která má děti nebo kolegyni, která má s těma svýma klukama jen trápení.
 
I když ta nejlepší maminka je vždy ta MOJE!
 
 
Já osobně razítka moc nepoužívám, ale když už se s tím rozhodnu zamazat, chci to natiskat aspoň desetkrát, aby to mělo nějaký smysl. Takže často dělám vzory. A tentokrát jsem vám do razítkovací sady navrhla květinkové libovky.
 
A všechny moje přání jsou jako vždy „uděltza15minutajít“
 
 
Na první jsem použila obyčejný craft základ a razítko květinky, které má podklad a obrys a dají se kombinovat různé barvičky. Moc se těším, co s tímto razítkem vymyslíte vy. A dopředu vás varuji, ty dva tvary na sebe nepasují a ano, je to schválně.
 

 
Druhé přání je jednoduchá kombinace jednoho krásného papíru a pár výseků. Super je používat pěnovou pásku, aby to mělo nějakou výšku.
 

 
Na třetím přání jsem použila razítko s věnečkem, který jsem pak dozdobila zlatým fixem (kdo nemáte zlatý lakový fix, je to prostě MUST HAVE).
 
 

 
Stačí pár jednoduchých principů a s materiálem od Paperoamo to jde jedna radost.
Den matek máme 15. května, tak na maminky kolem sebe nezapomeňte!

2 komentáře:

  1. mas to krasne ❤ zaujimalo by ma aky je to pocit tvorit s vecami ktore si sama navrhla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo zajímavá otázka :) Někdy si upřímně říkám, co jsem to navrhla za blbosti, že se to vůbec nehodí k sobě a pak jenom koukám, co s tím naše super zákaznice vytvoří!
      Ale s tímto kitem je radost pracovat :) na tyto razítka jsem pyšná! A počkejte si na červen :P ty budou teprve super!

      Vymazat

Pin It button on image hover