pondělí 30. dubna 2018

CHALLENGE 5/2018

JANA V.
Zlatá

Chtěla jsem, aby zadání nové challenge bylo výzvou i pro mě. Mám v duchu seznam pár věcí, které chci vyzkoušet a dosud jsem se k nim pořádně nedokopala. Jednou z položek, která je na tomto seznamu už opravdu dlouho, je použití zlaté na stránce. Zlaté prvky ve scrapu frčí už nějaký ten pátek a mně se moc líbí. U ostatních. Doma mám nemálo zlatých ozdůbek a dalšího třpytivého a už mnohokrát jsem se snažila se vyhecovat, že TEĎ je konečně použiju na stránce, ale vždy, když jsem se zlatou ozdůbkou posouvala po stránce, se mi to nezdálo ono a já opět vyměkla. Teď se mi ale naskytly fotky, u kterých bylo rozhodnuto hned, že teď nebo nikdy! Zlaté báně kyjevských kostelů jsou tím pravým materiálem. Věřím, že i vy najdete tu pravou fotku, která si zaslouží dávku třpytu a určitě to nemusí být jen z Vánoc. A protože zlatá se nezřídka objevuje i v kitech či kolekcích, věřím, že ani materiál nebude překážkou (nebo je to příležitost konečně použít nasyslený zlatý embosovací prášek).
 
ZADÁNÍ
  • Téma: Zlatá
  • Podmínka: použij na stránce zlatou v jakékoliv podobě (ozdoby, papíry, abecedy, barvy ...). Je mi jasné, že této "barvy" snese stránka přeci jen omezeně, aby nepůsobila přeplácaně (ale může to být záměr), takže to může být jen pár drobností. Zároveň ale očekávám víc než jen jednu zlatou tečičku vlevo dole. Však si rozumíme, že :)
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projetky do půlnoci 28. 5. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 29. 5. 2018 a vítěze vyhlásíme 31. 5. 2018.
 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 
  
Já se na stránce nakonec poměrně zlatě docela vyřádila. Kromě zlaté abecedy, papírů a vloček ze starého kitu jsem se rozhodla i pro zlaté šití. 






Doufám, že se na zlatou výzvu chytnete a já už se těším, co vymyslíte!

10 komentářů:

  1. Skvělý nápad, Jani! Třeba se chytnu také :D
    Stráka je nádherná jako všechny tvé stránky, ale teda za vyšívání zlatou nití máš u mně metál za trpělivost ... to je výzva i při vyšívání na látce ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Máš pravdu, metalická nit je peklo. A navíc je pěkně slabá, tak lituju že jsem ji neupoužila aspoň dvojitě/trojitě, jsou moc vidět dírky:-(

      Vymazat
  2. Super tema, snad si najdem cas a nieco vytvorim, lebo ja zlatu v projektoch pouzivam neskonale rada. Dodava potom strankam noblesu a honosnost. Ale vysivanie som este neskusala, vyzera dokonalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lusindo, tak to bude pro Tebe brnkačka :-) Máš naprostou pravdu, že je stránka se zlatou hned taková šik, určitě si to taky zopakuju. Těšíme se na účast!

      Vymazat
  3. Super zadání!! ... A má to tedy být stránka nebo PL kartička??? 😵 Protože v podmínkách je jako “téma” PL kartička ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, máš pravdu, už je to koukám opraveno, PL kartička byla zadání minulého měsíce.

      Vymazat
  4. Teda, Jani!! Ty kostelíky! To jsi kreslila? Opravdu překrásné! Celá stránka :-) Sonča

    OdpovědětVymazat
  5. je to super napad a realizace jeste mnohem lepsi!

    OdpovědětVymazat
  6. Klobouk dolů za to prošití, fakt smekám.Zlatá, to bude vážně výzva, už se těším 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover