čtvrtek 19. dubna 2018

MY LIFE KIT projekty - ADÉLA

Nemám ráda žlutou, ale miluju všechno, co naše skvělá designérka Lucka vytvoří, takže když nám ukázala barevnou paletku pro jarní kit, věřila jsem, že bude úžasný. A on je! Kombinace s růžovou a šedou je prostě dokonalá a je to zřejmě poprvé, kdy jsem krom lepidla, nůžek, tiskárny a bílého kartonu nepoužila nic dalšího. Jestli ho ještě nemáte, tak neváhejte, stránky z My life kitu v kombinaci s Extra kitem budete mít extra rychle hotové a budou překrásné. Nově můžete zakoupit jednotlivé komponenty kitů zvlášť, a to TADY.
 
Moc jsem se těšila, až zase nějaké stránky do alba vytvořím, chtěla jsem zpracovat fotky z minulého roku, jenže jsem zjistila, že skoro žádné nemám a letos taky moc nefotím. Tak jsem s sebou začala vozit foťák nebo cvaknout pár obrázků telefonem. Je to tedy vzácný okamžik, kdy mám stránku v albu super aktuální a fotka s koníky na poslední stránce je z tohoto víkendu.
 
Začala jsem stránkou v klasickém designu A a z kartiček jsem vybírala především ty, které mají na sobě „vodovkové šmouhy“.


Mám ráda, když jsou stránky hodně světlé, takže jsem to ani s ozdobami moc nepřeháněla a využila hodně kytičkových výseků a jednoduché nápisy v kombinaci se štítky ve tvaru praporku. Některé v kitu byly, některé jsem si vystřihla z malých kartiček.


Využila jsem samozřejmě i chipboardové úžasné ptáčky


Texty si většinou tisknu Courier fontem a pak řežu na proužky, které na fotky lepím. Ne vždy mám klid na tvoření albíčka a v mezičase chystám večeři, podávám hračky, hledám tu jednu jedinou sukni, ve které musí E. do školky, tak se mi často stane, že mám pak na stole hromádku proužků jako ze skartovačky a skládám texty, aby vše dávalo smysl.


Další stránky jsem věnovala velkému dni v životě malého človíčka. 5. dubna jsem šla s Ellou k zápisu, tak má v albu celkem velký prostor.


Z malé kartičky s kalendářem jsem tedy vystřihla taky „praporkový“ štítek a to důležité album označila.


Do velkého prostoru jsem použila tři malé fotky ze zápisu a podlepila je barevnými kousky kartiček. Ale nevyhodila jsem ani kousek, zbytky jsem využila na malé štítky nebo schovala.


Moc se mi líbí, že motiv, který je na kartičkách, se objevuje i na epoxy ozdobách.


Na poslední stránku jsem využila ozdoby i kartičky v kombinaci žluté a šedé. Mám ráda, když jsou v albu i veliké fotky, tak jsem jednu dala i sem. První zmrzlina roku 2018.


Na předchozí stránce i zde jsem využila pruhovanou abecedu z extra kitu.


Nápis „jaro“ je na na každé stránce a mně to vůbec nevadí, já to tak chci! Já mám totiž takovou radost, že už konečně přišlo!


V my life kitu je i pár těchto kolečkových výseků, u kterých jsem si nebyla zpočátku jistá, jestli je využiju. Ale jo, jsou úžasné a na této stránce je mám hned dvakrát. :)


A co vy? Líbí se vám jarní kity? Pochlubte se svými stránkami nafacebooku své Paperoamo rodině!

Adéla

6 komentářů:

  1. Okouzlující stránky, Adél! Radost koukat, jako vždy! 😍 Scrapnutí zápisu musí být, a první zmrzks taky! 👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky moc! S tímhle kitem je opravdu radost pracovat a věřím, že zvládnu udělat i zbytek měsíce. :) Ten chybějící rok jakoby nebyl. :)))

      Vymazat
  2. Adelko to je taková krása, miluju tvůj čistý styl a ta velká fotka je perfektni. Musím si pořídit taky takové kapsy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Annie! Tyhle kapsy uz mam dlouho nasyslene a myslim, ze vzdycky tu kapsovou klasiku typu A hezky ozivi... ❤

      Vymazat
  3. adelka mas to krasne. fakt. nejako mi uniklo, ze ty si aj dokonala aj v PL nielen v pohladniciach ;-) ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover