pátek 6. dubna 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

Dnes jsem tu zase já, holky jsou asi vtipálci a zkouší, za jak krátkou dobu jsem schopná článek napsat a dávají mi je hned za sebou. Ještěže harmonogram článků víme trošku s předstihem, ale to bych nebyla já, kdybych stránku nelepila ve středu. Jsem tu s další inspirací My life a Extra kitu. Opět jsem je nerozlišovala a lepila ze všeho. 
 
Tu nálož samolepek, výseků a abecedy si fakticky užívám. Dokonce se mi už podařilo vypotřebovat všechna „A“, „E“ a „D“. Nevím, co budu dělat, asi budu muset dokoupit. Náš 10. týden byl na akce náročný, a tak si po delší době zasloužil dvě stránky (možná se letos vlezu do jednoho alba, haha). 
 
Konečně jsem taky použila jako úvodní kartičku tu s kalendářem, delší čas jsem pro ně neměla místo. Na kartičce sice březen napsaný byl, ale je já ho chtěla víc výrazný, a proto je přelepený výsekem. 
 

Ty ozdoby jsou krásně něžné a já vážně miluji ty naše „kokínka“. Myslím, že se z nich stávají moderní enamelky. Tentokrát jsem používala i jemnější barvy na kartičkách, protože barevná kombinace fotek byla šílená a já už nechtěla další přidávat. Stačí u ozdob a abecedy. 
 
Druhá stránka je až na jednu fotku z nedělního výletu na lom Velká Amerika, kde jsme byli poprvé. Voda v lomu byla sice ještě zamrzlá od velkých mrazů, ale nám svítilo sluníčko, bylo okolo 16°C a fakt jaro. Prostě značka ideál.

Líbí se mi ten kontrast mezi modrou vodou a červeno-žlutými kytkami. Ze začátku jsem se toho trošku bála, ale pak se ukázalo, že se to skvěle doplňuje.  

Už jsi z kitu něco nalepila? Nezapomeň nám své dílo ukázat ve fb skupince.

11 komentářů:

  1. Přijeď mi také udělat PL-ko! :) Kráné stránky, Ali!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já zrovna včera lepila a také jsem poprvé použila kartičku s kalendářem jako titulku :) teď si nejsem jistá, jestli u 10. nebo 11. týdne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! Jako libi se mi ta uvodni karticka z cele dvoustrany nejvic..

      Vymazat
  3. Ja vždy premýšľam ako to tá Alenka robí, že to má všecko všecičko farebné a krásne to spolu ladí a není to pŕeplácané 👍

    OdpovědětVymazat
  4. Ali kraaasne, vyslovene jarné stranky. Tie farby sú pecka a Veľká Amerika tiež. Boli sme tam a je to paráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je tam krasne! Moc se tesim az pujdeme v létě nebo na podzim!

      Vymazat
  5. Ali jak říká Lubica, tvoje PL je plné barev a přesto to jaksi všechno krásně ladí. Děkuji za Tip na výlet. Pořád jsem hotová z tvého písma, hehe

    OdpovědětVymazat
  6. Ali, krásné stránky. barevné, vtipné, krásné písmo, napadité. Jak je možné, že jezdíme na stejná místa. Na velikonoce jsme byli v kempu na Karlštejně a na Velkou Ameriku jsme se byli podívat. Byla ještě zamrzlá😉👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover