pátek 20. dubna 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Ahoj, dneska pro tebe mám další inspiraci v podobě dvou stránek z dubnového Page kitu a Etra kitu. Jakou nálož krásy nám připravily holky Janička V  a Janička S. se můžeš podívat tady a tu. Je vidět , že jim kit opravdu pasuje. 
Já jsem z těch papírů měla se začátku respekt, ale barevná paletka se mi moc líbila a dohromady se všemi těmi nálepkami a výseky je to mooooc podařený balíček. Hned na začátku mě inspirovaly všechna ta srdíčka, co v kitu najdeš, a protože já prostě to jaro miluju, je první stránka věnována právě jemu. 
Vzala jsem nůžky a začala stříhat. Jako šablona mi posloužilo jedno srdíčko z výseků. Stříhala jsem do základní bílé čtvrtky a i do barevných papírů a nakonec i do fotek, které jsem tentokrát vytiskla v černobílé, aby to nebyla zas taková barevná smršť. 
 
Vyzkoušela jsem si tentokrát pro mě netradiční rozměr 8,5‘‘ x 11‘‘. Musím říct, že je to prima změna a tento formát se mi hodně líbí, nejspíš ho u mě budete v budoucnu vídat častěji. Na bílou čtvrtku jsem si rozmístila srdíčka do tvaru obdelníku a uprostřed záměrně nechala místo na nějaký ten journaling (ten je nakonec opravdu strohý, ale myslím, že mluví za vše). Do bílé čtvrtky jsem řezala skalpelem, ale přiznám se, že jak jde o kulatý tvar, tak beru do ruky raději nůžky. Podlepila jsem barevným papírem. Některé srdíčka a fotky jsem podlepila moos gumou, pro zvýraznění. Pak už jen stačilo doplnit pár nálepek, obšít bílou nití a bylo hotovo. 
 


Clean and simple, to já ráda.

Druhá stránka vznikla vlastně díky šikovnosti mé sestřičky, která pohotově vyfotila sekvenci fotek mě a mé kamarádky. Bylo zrovna Velikonoční pondělí a u nás to bzučelo jak v úlu. Šlaháči přicházeli a odcházeli, jedlo se a taky popíjelo. Byla super nálada. Jsem ráda, že vznikly tyto fotky, které vystihly atmosféru toho dne dokonale. Takže jsem je musela prostě mít v albu a nejlépe všechny. 
 

Věděla jsem, že chci jednu fotku větší a další v menším formátu. Vybrala jsem jednu a tu lupla do rámečku. Tak jako Jani V. se mi hodila čtvrtka s těmi prďatými rámečky. Pár jsem jich vystřihla a vyřízla. Dovnitř vlepila zmenšené fotečky. Až potom jsem začala řešit pozadí a kompozici. Chtěla jsem nějak použít tu žlutou čtvrtku jako podklad, ale nějak mi to pořád nepasovalo, a tak jsem sáhla po zbytku té rámečkové, která je z druhé strany jemnější a stříhla jsem a taky šila, zase. Fotky jsou rozmístěné tak trochu chaoticky, fakt mě inspirovala ta žlutá stránka, jak se na ni různě překrývají ty čtverce. Na tomto layoutu jsem se vyřádila.
 

Velkou fotku jsem pro zjemnění podlepila "krajkou" ve tvaru srdíčka se zásob a samozřejmě nesměla chybět srdíčka. Doplnila jsem o heslo vystřihnuté z rámečků. Ještě jsem si pohrála s páskem srdíček z Extra kitu, které jsem nastříhala a nalepila sem tam na stránku. Kombinace velké a malé abecedy se mi moc líbí a na nadpis se barevná písmenka hodila perfektně. Luci Š. ,opět krása veliká.
 

Víc toho dnes pro tebe nemám, ale to srdíčkové razítko z Page kitu mi nedá spát, takže jej u mě v nějakém projektu určitě ještě uvidíš. Budu se těšit zase příště! Užívej krásného počasí, já jdu s dětmi zasadit hrášek na zahrádku ..

1 komentář:

  1. annie dokonalosť. krásna stránka. nehovorím o chirurgickej presnosti ako si vyrezala tie rámčeky a ešte aj ponechala tie origi washi pasky. proste dokonalosť ♥ a tie srdiečka sú taktiež božské ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover