pondělí 9. dubna 2018

PRODUKT PAPERO AMO - samolepící abecedy

IVA
 
Pamatuješ si listopadový Page kit (výseky najdeš TU a Extra kit k tomuto kitu ještě můžeš koupit TADY) a super kolekci Escape the ordinary od Pinkfresh Studio? Ta abeceda byla úžasná a skoro celou jsem ji nalepila do PL alba. A k mému velkému potěšení se v eshopu objevily nové abecedy v 6různých barvách. Tak jsem si je samozřejmě všechny objednala 😊. Písmenek totiž není nikdy dost.
 

Už dlouho jsem si neudělala nějaké album a hrozně jsem si chtěla vyzkoušet pár vychytávek a nápadů, které jsem viděla tady u holek. Projížděla jsem naše fotky a hledala, co by se mi hodilo. Nejlépe něco letního, protože jsem měla v plánu použít i lednový page kit (a je opravdu oblíbený, protože v minulých článcích z něj tvořila Alenka svoje album z Chorvatska - článek najdeš ZDE a v sobotu náš host Jarča F. - článek TU). Ke kitu jsem si doobjednávala chipboardy, papíry a samolepky.   

Vybrala jsem si naši dovolenou v Egyptě z října 2014, tak se budou hodit i ty lamy a kaktusy... a na nadpisy samozřejmě nové abecedy. Líbí se mi velikost, co mají TN, ale věděla jsem, že album bude asi trošku tlustší, tak jsem si nařezala jednotlivé papíry na požadovanou velikost a album si vytvořila vlastní. Použila jsem kroužkovou vazbu a “desky" z průhledné acetátové fólie. Viděla jsem to na blogu Steffi Ried a musela jsem to taky zkusit. Použila jsem acetát zdobený barevnými puntíky.
 

Ukážu ti pár fotek z alba, hlavně ty, kde jsou použity abecedy. Jinak celé album jsem natočila na video, které je na konci článku. Omluv kvalitu, točila jsme poprvé a ještě ke všemu na mobil, protože moje zrcadlovka videa točit neumí :-(. 
 







  VIDEO:

 
 
Těším se zase příště a tvoření zdar :-)

6 komentářů:

  1. Super! Ten ananas a vodopad je bozi! A pismo samosebou taky!

    OdpovědětVymazat
  2. To je bomba! Tolik vychytávek 😍 A ta průhledná folie jako desky je fakt super ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, perfetní, moc se mi líbí celý koncept alba. Je to takový vylepšený DIY TN:-) video boží. AAAch ty korály a nakonec jednorožec, hihi pecka

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňuju minialba! A toto je tak krásně bláznivé. Skrývačka "jak se v 7 lidech nacpat do auta" je fakt vtipná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, moc děkuji za pochvaly...opravdu to potěší a nakopne do dalšího tvoření 💋

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover