čtvrtek 31. května 2018

CHALLENGE 6/2018

ANNIE
"Bez hlavy"

Úplně poprvé mám pro tebe vymyslet podmínky challenge, tak doufám, že ti mé zadání sedne. Původně jsem měla v plánu vytvořit stránku s geometrickými tvary, ale těch už tady bylo. Takže jsem přemýšlela dál. Vyřešila to jedna fotka naší Zuzky, teda fotka jejích nožiček. Rozhodla jsem se tedy pro téma tzv. bez hlavy. V minulosti byl hřích nevyfotit celou postavu, v dnešní době naopak frčí fotky roztomilých dětských nožiček, těhotenského bříška nebo sepjatých rukou. Věřím, že i ty nějakou takovou fotečku doma máš.
 
ZADÁNÍ
  • Téma: Bez hlavy
  • Podmínka: použij na stránce fotku, na které nebude hlava, ani celá postava, ale jen část těla, např. ručky, nožky, bříško. Klidně můžeš použít i část těla nějakého zvířecího miláčka.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projetky do půlnoci 27. 6. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 28. 6. 2018 a vítěze vyhlásíme 30. 6. 2018.

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 


Při tvorbě této stránky jsem využila taky staré PL kartičky s ještě kulatými rožky. Jemné barvičky mi perfektně  seděly k fotce, tak jsem jen nastříhala na úzké proužky a bylo to. Mimochodem, kuchyňka měla obrovský úspěch a naše malá kuchařka mi vaří denodenně samé speciality, hihi.

7 komentářů:

  1. Ahoj mozem sa spytat staci ked tam bude aj fotka bez hlavy alebo tam musi byt len fotka bez hlavy? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. To by mě také zajímalo jestli může být kombinace fotek s hlavou a bez hlavy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No spis jsem to holky myslela tak, ze scrapnete nějaký detail postavy , ale pokud bude na stránce více fotek detailu a mezi nima se objevi i celá postava, tak to beru:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Len ci taku fotky najdem 🤔 mam jednu kde je len hlava 😁

    OdpovědětVymazat
  5. Bozi vyzva, Annie, miluju fotky bez hlavy. Nase babi teda nad tim krouti hlavou, ale tyhle detaily jsou super! Tesim se, co holky vymysli!

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dilema - dvě fotky bez hlavy a ani jedna scrapnutá... :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover