neděle 20. května 2018

FREESTYLE - ALENA

Dva layouty, jedna PL stránka a přáníčka
 
Jak už jsem avizovala na svém instagramu, ten card kit byl/je prostě skvělý. Nebyla jsem jediná, kdo musel mít i další věci z kolekce Flourish od Crate paper. Divím se, že ještě není vyprodaná. Ale aspoň můžeš napravit chybičku. Dneska to bude trošku delší. Jednak ti chci ukázat mini layout, který je neobvykle v PL albu. Všechny klasické layouty mají speciální samostatné album. Za druhé tu mám dvoustranu z našeho/mého (občas mám pocit, že je v albu jen já, já, já) týdne a jako za třetí nesmí chybět ukázka přání, které vznikly. 
 
Tento layout nebyl vůbec v plánu, ale když jsem seděla u Silvie, pila Aperol a ona lepila své album z dovolené v Thajsku (těš se!), říkala jsem si, jaká je škoda, že ten úžasný proužkovaný papír já v PL albu mít nebudu. Samozřejmě padly otázky, proč nescrapneš layout a odpovědi, protože ten by byl v jiném albu a vlastně mě moc nebaví, hodně prostoru a já si nějak nevím rady. No a prosím. Našla jsem doma snad v nekonečných zásobách kapes tuto, která je velká 8,5x11 inch. Docela ideální, nevím přesně, jestli tohle je ten rozměr, co dělají holky nejedoucí ve čtverci, ale pro mě super a navíc jsem si řekla, že tohle do PL alba dám a z druhé strany bude koláž. 
 
Z carkitových výseků jsem si vzala ten velký tvořící nespojený kruh a pár větviček, zbytek jsem přidala z podzimního My life kitu2017, skvěle se totiž hodily. Jak barevně, tak tematicky. Fotka rozkvetlého stromu si ten samostatný layout žádala a pruhovaná čtvrtka taky. Kompozičně to sice není tak zajímavé jako vidíte u našich holek, ale já jsem spokojená. Zase trošku něco jiného. 
 
Na stránce jsem použila abecedu a pár frázových samolepek, které jsou z kolekce Flourish. Velké štítky s označením Item, jsou vystřižené z čtvrtky PROVENCE a ty malé jsou z Card kitu, stejně jako českého frázové samolepky. Pár enamelek jsem si tentokrát taky neodpustila. 
 
Nyní už se dostávám tak trochu ke klasickému PL. Tak trochu, protože první strana je koláž z jednoho středečního odpoledne stráveného ve společnosti scrap žen a Krasopisky. Plány jsou nějaké a činy jiné. Tenhle týden měl být úplně jinak nalepený, ale mini layout rozhodl o tomto. Jako podklad jsem zvolila čtvrtku POETIC, která mě nadchla modrými květy a krásnou žlutou z druhé strany. 
 

Opět jsem používala abecedu a fráze ze samolepkového archu a výsekové lístečky z card kitu. Některé jsem si i dokreslila. Pokud by vás kurz zajímal, pište, bylo to super. A my jsme si ho v partě stejně „praštěných“ žen skvěle užily. 
 
Druhá stránka je opět ze stejné čtvrtky, vzala jsem si totiž dvě. A je to zase maličko atypický design. Jedná se o insertovou kapsu design J. Tento týden jsem se moc nevěnovala journalingu, nejsem žádný slohový mág a tady mi fotky říkají více než nějaký text. Uvidíme, jak se to změní s příchodem dětí. 
 

Stránky jsou propojeny nejen čtvrtkou, ale i samolepkami. Ač moc nemusím zlatou, tahle zlatá abeceda se mi líbí. Možná to ale bude tím ladícím materiálem. Oba použité štítky jsou ze samolepek a rámeček, v kterém je ta trocha textu o sobotě, je opět z papíru PROVENCE. Žlutou jsem na stránku zapracovala jen poskromnu, nechtěla jsem mít vše jen modré. 
 

A jako poslední jsem si nemohla odpustit neukázat pár přáníček. Vzniklo jich mnohem více, ale některé se doma ani neohřály a šly do světa. Na přání jsem používala jak card kit, tak ostatní věci z kolekce, protože třeba ty kytičkové rámečky jsou zase z papíru PROVENCE (ten prostě potřebuješ). Razítka z kitu už snad ani nebudu zmiňovat, ty tu byly vychválené tolikrát (tady a tady), že bych se zase jen opakovala. Prostě jsou super a já doufám, že bude víc těchto vrstvících. 
 

Jako poslední tu mám spíš takovou radu, jakože ty to jistě víš a jen já jsem blonďatá. Až si příště vymyslím skvěle naembosované průhledné pozadí, tak vím, že do něj nemůžu znovu embosovat (a ještě černě) ručně psaný text, protože se mi to co? Anoo, rozpije! No má to takový skvěle chlupatý efekt. Měj se krásně a užívej zbytky víkendu.

3 komentáře:

  1. Ali mas to krasne. Tato kolekcia sa aj mne mimoriadne pacila. Este som si nenasla dostatok casu na vyuzitie ale toto je krasna inspiracia

    OdpovědětVymazat
  2. Ali pecka, obdivuji, kolik jsi toho dokázala slepit! A máš pravdu, Card kit se mi líbil mimořádně!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Ali já taky cucim, kolik jsi toho stihla vyrobit. Krása, moc se mi líbí ta modrá čtvrtka se žlutou

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover