pátek 18. května 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

Ahoj holky, dnes jsem tu zase se svým příspěvkem. Chtěla bych ti představit aktuální My life kit. Tentokrát je výletnický a zeleno-hnědý. Pravda, nejsou to mí barevní favorité, ale na fotky z přírody se hodí uplně fantasticky. Když mi přišel domů, hned jsem věděla, že se mi bude hodit na náš výlet do faunaparku v Horní Lipové. Jelikož jsou holky ještě malé, tohle je úplně ideální místo. Klasická zoo by byla pro ně ještě zbytečně veliká a neužily by si to. Tady je na větší zahradě spousta zvířátek a všechno jako na dlani. Majitelé mají také ary zelenokřídlé, které volně létají mezi návštěvníky a dokonce si je mohou i pohladit, pokud je pan domácí zrovna poblíž a nechá vás. Ale největší atrakcí je mládě tygří holčičky, kterou pořídili jako nevěstu pro jejich tygřího chlapáka. Dokonce se s ní mohli zájemci vyfotit. 
Tak pojď mrknout, jak jsme si to užili a jak jsem se vyřádila se stránkou.
Nejraději mám klasické rozložení kapes typu A, používám ho asi nejvíce a usnadňuje mi to práci při tvoření koláží. Nemusím u toho tolik přemýšlet, hahaa.
 

Nadpis na titulní stránce jsem si vyřezala Big Shotem z jedné kartičky, kterou bych asi samostatně nepoužila, ale takto barevná písmenka se mi moc líbí. Ze vstupenky jsem si vystřihla obrázek a podlepila zeleným kolečkem, také vyřezaným z jedné z kartiček.. Doplnila o kruhový výsek a epoxy samolepku. Druhý nápis jsem poskládala z malé abecedy, která mě mile překvapila, že je z tvrdšího papíru. A celou kartičku jsem si ještě dozdobila samolepkami a chipboardem stromečků.... ty jsou super roztomilý a povedený.
 

Och, ten rozcestník je naprosto geniální nápad. A člověk si může sám vybrat,co si na něj nelepí. DOKONALOST. Fotku jsem ještě doplnila o kartičky, štítky a opět chipboard stromečku.
   
Jelikož je tato dvoustrana věnována pouze jednomu dni a text k němu mám na předešlé stránce, tak jsem musela nějak vyplnit prázdná místa. Miluji krasopsaní, tak jsem si na jednu kartičku nadepsala popisek k fotce. A na druhu jsem si nakreslila kompas podle menšího vzoru z kolekce.
 

Protilehlá strana opět typ A, protože fotek bylo celkem požehnaně.
 

Fotku jsem podlepila barevnými kartičkami, hnědými a zelenými washi páskami ze svých zásob a jako hlavní ozdobu jsem si vybrala šestistranný výsek a k němu se dokonale hodily epoxy samolepky. Na štítek jsem si nalepila frázi, ale už jsem ve své abecedě postrádala písmeno N, tak jsem sáhla po žluté abecedě z dubnového Page kitu  (samostatně ZDE) . Barevně se mi krásně hodila.
 

A tady zase v akci abeceda a krasopsaní.

Kartička je původně jen se štítkem, na který jsem si nalepila z adecedy MICHALKA a dopsala zbytek. Pak jsem se inspirovala designem větviček z kitu a dokreslila si je i sem. 
 

Zdobení se opakuje a je vidět, která písmenka jsem vyzobala všechna a musela je nahradit těmi žlutými. Chipboard VÝLET je z mých zásob.
 

A na poslední kartičce opět jako hlavní ozdoba, stromečky.
 

K mému překvapení se mi s kitem pracovalo jedna radost a dokonale se hodí k fotkám z přírody, kde teď konečně převažuje zelená barva. Jaro a léto vítej, to se bude výletničit, fotit a zpracovávat do PL alba úplně samo. Moc se těším na inspiraci z tohoto kitu, kterou můžeš nahrávat do našeho FB alba. Přeji krásné lepení. Tvoření zdar.

9 komentářů:

  1. Ivi, krása! Ten kit je bombastický a ty jsi hi ještě pozvedla svým psaním. Kompas je naprosto dokonalý! A jsem ráda, že i vy, "holky růžovky", sdílíte naši (s Jani V) radost ze zelených kartiček - v tomto ročním období se zelená hodí naprosto ke všem fotkám, že jo? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu,jak muzes mit komentar z 16.kvetna 😂😂😂 moc dekuji.A mas pravdu,tato kolekce je super.Ted,kdyz je vsechno okolo zelene,se to krasne hodi k fotkam.I kdyz ja nad tou barevnosti zas tak nepremyslim,ja to proste nejak zmastim dohromady a je to 😂

      Vymazat
    2. Asi jsem čarodějnice! ;)

      Vymazat
  2. aj ja chcem pohladkat tigra ♥♥♥ máš to krásne. veľmi.

    OdpovědětVymazat
  3. Moooooc pekne skombinované a ten kompas ??? Teda 👍 som myslela že je to kartička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ľubi,moc děkuji...potrebovala jsem nejak zaplnit prazdna mista,protoze journaling jsem mela na předešlé stránce a kdyz mam cas,rada si neco nakreslim 😊

      Vymazat
  4. Ivi jsi čarodějka :-) vždycky mas pl tak promakane, ten kompas je bomba, kez bych taky uměla tak doodlit

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover