úterý 15. května 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Ahojky, moc tě zdravím. Dneska jsem si pro tebe připravila nálož inspirace z Page kitu, který se mi na první pohled vůbec nezamlouval. Na jedné straně romantika v podobě stromečků a prvků dřeva, na druhé straně ostře růžová čtvrtka a kočka jako jednorožec???… Holky, co mi to děláte!!! 
 
Když jsem se ale na papíry podívala podruhé, viděla jsem v nich sebe. Romantička milující přírodu, ale taky pěkné třeštiprdlo. Proto vám dneska ukážu rovnou 2 layouty, jednu PL stránku a překvapení na konec. 
 
Do stromečků jsem se zamilovala na první pohled, takže ty jsem na stránce prostě mít musela. Perfektně se mi hodily k fotkám, které vznikly na naší první cyklistické výpravě tohoto roku. Projížděli jsme lesem, který byl vskutku pohádkový. Sluneční paprsky prosvěcovaly celý les. Na chvilku jsme zastavili a šli jsme prozkoumat okolí. Já s foťákem v ruce.
 
 
Celá stránka je poskládaná ze tří čtvrtek: strukturované bílé, stromečkové a té z imitací dřeva. Na bílou jsem přišila ty dvě vzorované, které jsem střihla do tvaru nepravidelných trojúhelníků a fotku jsem umístila doprostřed. Obšité strany jsem pozohýbala, abych dodala trochu textury. Fotku jsem podlepila duhovým papírem a přidala srdíčko z dubnového Page kitu a taky dřevěný rámeček a visačku se zásob. Doplnila jsem text psaný na PC a taky zelenkavé a žluté cákance. Ještě dozdobila enamelkami, srdíčky z kitu a dvěma růžovými akcenty. To aby se mi stránka propojila barevně s PL.
 
Plko je velmi jednoduché, nechala jsem spíš promlouvat fotky. Doplnila jsem jen krásné nápisy z kitu a taky jeden nápis z nálepek z březnového kitu 2017. Do jedné malé kapsy jsem vložila jen výsek „to je magie“ a nechala ji tak napůl průhlednou.
 
Musela jsem přidat i odklápěcí kartičku, ale stejně mi ještě spousta krásných fotek zbylo. Měla jsem taky stejný nápad jako Jani V. a vystříhala jsem si pár stromečků a nalepila na bílou kartičku s textem.
 
 
A tady už stránka s PL dohromady.
 
Přesuneme se teď od lesní romantiky k růžovce a vyloženě holčičí stránce. Ta vznikla jako připomínka oslavy narozenin naší tříleťandy Zuzanky. Moje ségra všechny přítomné děti proměnila v různá zvířátka a nebo akční hrdiny, když celé odpoledne malovala na jejich obličejíky. Zuzanka chtěla namalovat králíčka, ale nakonec vypadala jako kočička…No uznej.
 
Zvolila jsem tentokrát menší fotmát, který používají Jani V. a Jani B. a nechala se inspirovat mojí kolíčkovou nástěnkou v pracovně.
 
Základem byla opět bílá čtvrtka, tentokrát hladká, a tu jsem podlepila z jedné části růžovkou. Perfektně se mi hodil čtvereček kočičky, který jsem vystřihla z jednoho papíru z kitu. Opět jsem sáhla po dřevěných výsecích, a taky po dřevěném nápisu láska, áách. Nadpis je tvořený písmenky od Pinkfresh studio, které jsou naprosto parádní. 
 
Háčky nad písmeny S a C jsou tvořeny vnitřky písmenek A . Ještě že jich tam bylo tolik. Vypadají jako kočičí ouška, že jo.  

No a nakonec, jedna stránka z TN pro pobavení. Brácha sorry, ale prostě jsem musela…hahaha
 
Ta fotka si o to prostě říkala.
 
Jak se tobě líbí květnový Page kit? A co kočičí jednorožec, použiješ? Určitě se pochlub se svými výtvory v našískupince Rodina Paperoamo na FB.

11 komentářů:

  1. Ty abecedovy kocici usi jsou boziiii! Takovy maly vtipny detail :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci presne, až když jsem to lepila mi ten detail došel...:-)

      Vymazat
  2. Krásné a jednorožec mě opravdu pobavil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Teri díky a jsem rada, ze se jednorožec líbil

      Vymazat
  3. Krásné romantické stránky 😍 Ale ten TN je nejvíc,ta fotka si o to fakt říká 😆😆😆

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné projekty, Ani! Jednoduché a nápadité! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása všecko všecičko! Kočičková stránka s kočičíma háčkama je nej :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné stránky a i fotky jsou úžasné Ani :-) TN pobavil :-D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover