pátek 11. května 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.

Ano, byl to zprvu úlek – nebudu vám lhát. S přibývajícím časem mého působení u PA dám ale na tyto první dojmy čím dál míň. I tady, když se mi dostal aktuální Page kit do rukou, jsem musela konstatovat, že to s tou růžovou nebude tak zlé. Letošek je pro mě ve znamení velkých sytě růžových výzev (duhová challenge, swap z mezinárodního scrapbookového dne i mnohé kity), takže jsem se tentokrát rozhodla odložit abecedu i jednorožce na vhodnou příležitost. Doslova jsem si zamilovala kartičkové papíry a stromečky. Z kitu nakonec vnikly 3 stránky – všechny z posledního prodlouženého víkendu. Pár drobností jsem si přidala, jak dále uvedu.
 
Ještěže jsem měla v živé paměti poslední dubnový kit, a tak se mi pro tuto příležitost náramně hodila chipboardová písmenka VÍKEND. 
 

Abych nadpis trochu ozvláštnila, nahradila jsem Í stromkem z kartičkové čtvrtky. Moc se mi ale nezdálo to srdíčko na něm, tak jsem si vzpomněla na ptáčky z březnového Extra kitu. Malá abeceda je novinkou v aktuálním květnovém Extra kitu. Přátelé, ta písmenka jsou láska na první pohled! Jsou totiž z extra tlustého papíry, jaký – jestli se nemýlím – u předchozích mini abeced nebyl:-) Jednobarevná petrolejová čtvrtka je z vlastních zásob. Jednobarevných mám spoustu a řekla jsem si, že s tím musím začít něco dělat. 
 
Následující dvě stránky jsou jednoduchá klasická mřížková kompozice. Důvodem bylo jednak množství fotek a druhak ty skvělé kartičky z papírů, kterých jsem použila hodně.
 
Jaké štěstí, že jsme tento víkend navštívili zookoutek, kde zvířat bylo opravdu poskrovnu, zato LAMA tam byla! Yes :-) Tato katička je totiž z kategorie super cute, tak jsem ráda, že jsem ji mohla využít. Věřím, že i na jednorožce jednou dojde (nevíte, v které zoo bych jej našla?) Kartička a nadpis Kamarádi jsou vyvýšené na pěnovce.
 
Na stromečky jsem se pochopitelně třásla nejvíc. Přestože jsem ze čtvrtky použila zatím jen půlku, určitě se k nim vrátím. Spolu s aktuálním My Life a Extra kitem jsem ve stromečkovém ráji!
 
Prázdná místa jsem zaplnila razítky včeliček od Hero arts ulovenými kdysi při škaredé středě (už nejsou skladem). 
 
Na druhou stránku jsem sáhla přeci po troše té růžové a myslím, že to stránku opravdu prozářilo. Rámeček je opět z další jednobarevné čtvrtky, když už jsem se tak prohrabovala v zásobách.
 
Na chipboardové fáborky jsem si razítkama natiskla nápis. Stromek z další kartičky je opět opatřen ptáčkem. 
 
Některé kartičky jsem kombinovala: vzala jsem obrázek z jedné a přelepila na jinou, kde se mi více hodilo pozadí. Obrázky ve středu jsou opět na pěnovce, ať je to pěkně 3D.
 
Až teď jsem si vzpomněla, že jsem chtěla dolepit některá zahradnická hesla z aktuálního Extra kitu. Tak možná ještě doplním :-) 

A jak se líbí kit vám? Mějte krásný víkend!

21 komentářů:

  1. Janinko, jsou nádherné! 😍 Zcela proti plánu se kochám dřív, než mam všechny své hotové 😊, už teď mám ale jednu velmi podobnou, stromečkům se totiž nedá odolat! Doufám, že mě po tvé náloži dokonalosti napadne ještě něco dalšího ... 😉😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...vůbec se o tebe nebojím, bude to skvělé ;-) Stromečky jsou NEJ! Děkuji, Jani!

      Vymazat
  2. Jani opäť kraaasne stránky v tvojom podaní. Paci sa mi ako si to skombinovala s ozdobami z minulého kitu a krásne to ladí. Baví ma to ako si s tým každá poradíte po svojom :-) uvidíme co sa mne podarí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Ivi. Většinou se snažím moc ke kitu nepřidávat nic jiného i když mě to láká...tentokrát jsem neodolala:-) A vlastně je to asi dobře...je to další inspirace sama o sobě. Tvoje stránky vyhlížím každý měsíc netrpělivě;-)

      Vymazat
  3. Jani to je náádhera, v tvém podání to vypadá tak jednoduše:-) na stole mi leží teď dvě rozdělané stránky a jedna z nich je taky stromečkový, ty jsou fakt nej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, Annie! Mřížka "a la PL" je vážně to nejjednodušší když mě nenapadá nic jiného:-) Moc se těším na stromečky ve tvém podání;-)

      Vymazat
  4. Nádhera, Jani, vždycky žasnu, co z toho ultrabarevného kitu uděláš za decentnost, která ti dokonale sedí do stylu... <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, tento měsíc to nebylo nejjednodušší, ale já tyhle výzvy miluju. Děkuju!

      Vymazat
  5. no prosim. hlavna stazovatelka a ake nadhery prekrasne. velmi sa ti vydarili :-**** ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D držkovat to je moje :-D jsem ráda, že se líbí, Vali!

      Vymazat
  6. Jani to je taková krása!!! Nádherný fakt, kochám se :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péti, Děkuji, vůbec jsem nečekala takovou odezvu na takto jednoduchoučké stránky :-D

      Vymazat
    2. Jednoduše krásné ;-) ta lama je nej, už jsem zjišťovala, kde v okolí je mají :-D :-D

      Vymazat
  7. Jani já ty tvoje stránky prostě žeru! :))) Dnes jsem vytvořila první stránku podle tebe.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak jsem rikala, proste skvost! A ta lama je stejne nej! ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? ještě si schovávám druhou menší z kitu a určitě se neztratí :-) a díky!

      Vymazat
  9. Jani, tak to je naprosto úžasné. KRÁSA!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover