pondělí 21. května 2018

PRODUKT PAPERO AMO - Školní kolekce

JANA S.

Také vám čas letí rychleji a rychleji? Mně přijde, že hrozně! Není to tak dávno, co jsem si přivezla synáčka z porodnice a už je zapsaný do školy! Co vám budu povídat, byla to pro něj samozřejmě událost, ale pro nás ještě větší. Takže patří do alba, jak jinak. 
 
K této příležitosti jsem vytáhla Školní kolekci. Protože poslední dobou příliš nestíhám PL, rozhodla jsem se pro stránku. 
 
Podkladová čtvrtka je bílá, orámovaná žlutou ze starší kolekce Pink Paislee. Fotku jsem podložila rámečky, které jsou rovněž z mnohaletých zásob – ty, co se mi nehodily barevně, jsem polepila PL kartičkami ze školní kolekce a středy vyřízla.
 
Je to docela dobrý způsob využití starého materiálu, ale do budoucna si pořídím další ze šikovných udělátek od WRMK – raznici narámečky, i zásoby jednou dojdou. Do shluku pod fotku jsem vlepila vellumovou kartičku s čísly, aby byl odkaz ke škole zřejmější. V protilehlém shluku je kousek dalšího rámečku, tentokrát doplněný „sešitem“ z PL kartiček a další vellumovou kartičkou. 
 
K zdobení jsem využila spoustu výsekůz kolekce; kromě pár kaněk tuše jsem vlastně nepotřebovala nic jiného. Glóbus je totálně k sežrání, tužky v barvách duhy absolutně dokonalé! Štítky miluji, takže jsem s nimi nešetřila. Epoxy puntíky si poslední dobou nedokážu odpustit …
 
U nápisu jsem měla jediné dilema – kterou z krásných abeced patřících ke kolekci si vyberu. Nakonec jsem (trochu konzervativně) vybrala petrolejovou a doplnila ji malou černou abecedouČernobílé kolekce.
 
A hotovo! Takto rychle už jsem dlouho nic neslepila – barevnost a hravost celé kolekce asi povolila má stavidla. Těším se, že ji brzy zase vytáhnu – ještě potřebujeme koupit školní tašku, bude loučení předškoláků se školkou a poslední den … a na všechny příležitosti vidím Školskou kolekci jako tu pravou.
 
Děkuji, že jste se zastavily. Třeba vás tato stránka inspiruje k prozkoumání kolekce – moc ráda bych jí viděla i na vašich stránkách! Krásný start nového týdne – tvořte, tvořte, tvořte!

8 komentářů:

  1. uzasne. absolutne uzasne. a gratulujem k zapisu. velka udalost. dodnes si pamatam ten moj :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Moc! A Jani....určitě budeš dělat něco na rozlučku pro paní učitelky a děti. ..Tak prosím Tě dej to na web včas, ať to stihnem okopirovat;)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jani,tvoje stranky jsou bozske a tahle neni vyjimka.A ta barevna kombinace je zuzo 💋

    OdpovědětVymazat
  4. To ke krása Jani, já snad začnu ty kartičky taky používat na stránku:-) a zápis je to je UDÁLOST VELIKAA, malý bude mít připomínku v albu

    OdpovědětVymazat
  5. krásná stránka, moc se mi líbím nápad s orámováním stránky- vypadá to jako školní tabule :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani opäť paraaadna a krásne prepracovaná stránka. Normálne by som si ju celú liftla tak ako je ☺️ možno keď bude nejaká vhodná foto 😉👍

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za vaše milé komentáře! 😊😘❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover