sobota 23. června 2018

CARD KIT projekty - ADÉLA

 
Z minulého card kitu jsem byla nadšená, ale tento…tento! Nádherný je! Papíry jsou krásné – z obou stran, což občas přináší těžkou volbu. A ta razítka? Pokud vyrábíte přání často, tak je to další „must have“ do vaší sbírky. Tentokrát jsem při tvoření nebyla tak striktní jako minule a kombinovala narazítkovaný motiv květinky i listů společně se vzorovanými papíry, samolepkami i výseky.
 
První ukázka je taková jednoduchá a myslím, že skoro každého, kdo dostane domečkový papír do ruky, napadne si je vystřihnout.
 
Namalovala jsem jen šedý pruh, nalepila motivační větu a přidala tři domečky podlepené pěnovými čtverečky.
 
Mezi papíry byl i tento nádherný a vlastně strašně jednoduchý s „vodovkovými“ pruhy. Růžová barva vyloženě volá po kombinaci se světle tyrkysovou a mezi výseky takové kolečko je.
 
Nápis pak zase v růžové. Všechny výseky jsou samozřejmě podlepené 3D páskou, protože ten prostorový efekt vypadá vždy skvěle.
 
Další ze série „vystřihovánek“ jsou labutě, které byly na jednom z papírů. Vybrala jsem jim výsek, který mi připomínal slunce a pak jsem zjistila, že nemám vyřezávací šablonu ve tvaru vln. Mám ale obláčky, tak jupí. Ještě narazítkovat nápis a něžné přání máte během chvilky.
 
Mezi výseky je i spousta květinek a listů, které se ideálně hodí pro vytvoření efektního shluku.
 
Skoro u všech přáníček jsem přidala i pár kapek Jewel drops.
 
Tentokrát jsou v kitu papíry, ze kterých můžete lehce vytvářet barevné kombinace ve stylu „tón v tónu“, což jsem využila u tohoto zelenotyrkysového.
 
Doplnila jsem květiny v kontrastní fialové barvě, které jsou bíle embosované na akvarelový karton. Vystřihla jsem si k nim i lístečky a opět využila prostorové pěnové pásky.
 
Pro dnešek je to vše. Příště vám ukážu další jemnou krásu s využitím bílého embossování na vellum. Materiálu mám spoustu, tak toho můžu vyrobit ještě opravdu hodně.
 


Přeji vám krásnou sobotu. Mělo by pršet, tak můžete tvořit a pak se chlubit na našem facebooku. 
 
Adéla


4 komentáře:

  1. Adél, ta přání jsou dokonalá! Labutě 😍 a domečky 😍 i všechny kytičky ... aaach! ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky moc! ❤ Tento kit se prostě zase povedl, no...jde to pak samo ;-)

      Vymazat
  2. zbožňuju něžnost tvých přáníček, Adél!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Jani! ❤ Ja zase padam na zadek ze všech tvých stranek :)

      Vymazat

Pin It button on image hover