sobota 30. června 2018

CHALLENGE 7/2018

ALENA
Duhová

Tentokrát jsem se připravovala. Fakt! Žádný za pět minut dvanáct. Věděla jsem, že bych chtěla na léto udělat něco barevného a ideálně duhového. Pak jsem na instagramu narazila na layout, který jsem si trošku liftla (možná trošku víc, ale to se smí). Díky velkým zásobám bavlnek jsem si mohla duhu dovolit, později jsem dospěla k závěru, že tak velké ty zásoby nejsou. Nejdřív jsem si bavlnky srovnala podle barev a pak se jala vyšívání. Ty přechody nejsou úplně nejlepší, ale víc mi moje zásoby nedovolily. I tak si myslím, že to nevypadá špatně a s barevnou instaxovou fotkou z našeho sobotního dne stráveného na Apetit pikniku hezky ladí. Jak už jistě tušíte, budu po vás taky chtít duhu. Ale budu hodná a nebudu vyžadovat bavlnky, ani šití. Je mi jedno, jak zadání pojmete, ale musí se na něm objevit duha.

ZADÁNÍ
  • Téma: Duha
  • Podmínka: zakomponuj do svého layoutu duhu
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku, či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projetky do půlnoci 29. 7. 2018 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 30. 7. 2018 a vítěze vyhlásíme 31. 7. 2018.

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 




6 komentářů:

  1. Náhodou máš moc krásnou duhu, Ajo 😊 A lákavé zadání 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Stránka je krásna, šitie je wau! A mám technickú otázku :) Dúha musí byť taká "klasická" alebo stačí ak budú na stránke použité farby dúhy, ale napríklad ako fŕkance či kruhy, no nie v dúhovom poradí? :)
    Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
  3. Spadla mi brada! To je naprosto úžasný nápad. A to zpracování... Fakt nádhera!

    OdpovědětVymazat
  4. Teda tak to je naprosta pecka! Duha jako vysita :D

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá stránka 👏🏻. Barvy jsou parádní a přechody taky, duha je má výraznější 😉.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover