pátek 8. června 2018

FREESTYLE - exploding box od ANNIE

Musím se přiznat, že když se objeví nějaká ta holčičí kolekce, tak prostě neodolám. Růžovou miluju, ale když chce pak člověk vytvořit i něco pro chlapy, aby pohledal. Proto, když se u holek v obchůdku objevila kolekce Hej Mistr od My Mind’s Eye musela jsem ji mít. Je to totiž ryze chlapská záležitost. 
 
O tom, co vytvořím, jsem měla hned jasno. Brácha slavil 18. narozeniny a už dopředu všem avizoval, že šetří na motorku ... nechtěla jsem mu jen strčit obálku, to fakt nemám ráda. A tak jsem se vrhla na exploding box plný jeho fotek z dětství. Jak vytvořit opradu vytuněný exploding box už psala ve svém článku i Pavlína, takže se určitě koukni i TADY.
 
Teď už ale k té mé krabičce…
Tentokrát jsem zapomněla fotit celý proces a možná bych bývala zapomněla vyfotit i samotný výsledek, kdyby nebylo mé ségry. Fotila jsem těsně před předáním u našich na zahradě, takže dneska trošku jiné zátiší, než na které jsi ode mě zvyklá. 
 

Ten chlapík, co zvedá činky, je prostě božíí. Na bráchu, který chodí do posilky, to perfektně sedí. Dokonce se mi podařilo i vytvořit jakýsi interaktivní element na víčko krabičky, který se při namotání točí, jjj. No nevím, jestli jsem měla větší radost já nebo brácha, hihi.
 
Miluju vymýšlení různých schovávaček a překvapení. To mě na exploding boxu baví asi nejvíc.
 
Co mě naopak přivádí k šílenství je kolážování fotek, aby seděly do jednotlivých okýnek. Tady jsem opravdu ráda, že fotky tisknu doma, a když mi něco nepasuje, můžu to jednoduše změnit a vytisknout znovu. Pokud doma netiskneš, tak je potřeba si dopředu pečlivě naplánovat, kde jaká fotka bude a raději vytisknout vícekrát .
 

Tak a teď už jen vložit penízky a je hotovo! 
 
No nevypadá to líp než v obyčejné bílé obálce? 
 
Jak a čím nejraději obdarováváš ty své blízké? Pochlub se se svými výtvory v naší Facebookové skupince Rodina Papero amo.

7 komentářů:

  1. Annie, nádherná krabička...obdivuji,protože je to hrozná piplačka. ❤️ A prosím tě,jakou máš tiskárnu?

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi mám epson L130, na tvoreni stačí, ale fotky jsou tmavší, tak musím víc zesvetlovat

    OdpovědětVymazat
  3. to je absolutna bomba. fakt super truper. ten musel byt nadseny. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jeziiiis holky moc dekuju, no aj slzicka mu ukázka :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover