sobota 16. června 2018

HOST NA BLOGU / Katka P.

Přeji vám všem krásný den, 
ráda bych vám ukázala svoje cestovní album z dovolené. Jak se říká, ještě je horké, protože jsme se vraceli v pondělí odpoledne. Půjčili jsme si přes airbnb stařičký (ale roztomilý) dodávko-karavan a objeli jsme s ním řecké Chalchidiki. Pro svá cestovní minialba jsem zvolila formát 6x6, budou pak v poličce hezky jako brambory v řádku. Toto je třetí a těším se na další. Už skoro od zimy jsem si střádala materiál, který by se mi mohl hodit, z různých kolekcí. V kolekci Star gazer od Dear Lizzy je navíc tenhle boží papír a výsek s domečkem na kolečkách, pro nás jako dělané.
 

Ostatní papíry z této kolekce se k cestování ale úplně nehodí, tak nakonec vše dopadlo jinak. Zamilovala jsem se do kolekce Pick me up od Paige Evans a bylo jasno… Nakoupila jsem si papíry, ozdoby a skoro vše, co holky mají v eshopu. Teď ještě navíc naskladnily abecedu, tak ta poletí v další várce a půjde na desky, které ještě nemám úplně hotové, ale určitě budou pevné. 
Do Řecka jsme letěli letadlem a měli jsme mít jen malé kufry, takže jsem dost řešila váhu. No, moje papírová hromádečka měla 1,25kg. A co jsem v ní všechno měla? 
 

Jen asi 3 stránky jsem měla připravené předem, třeba tuhle s prošívanými srdíčky. Šicí stroj jsem s sebou opravdu netáhla :)
 
Zbytek jsem lepila po večerech nebo po ránech, když se dalo sedět venku a neobtěžovali komáři. Dařilo se mi zpracovat vždy max. s jednodenním zpožděním, až ke konci jsem nabrala skluz a doháněla jej ve vlaku cestou domů. No, psát journaling ve vlaku nebyl úplně nejlepší nápad, ale co, k cestování to patří. Na fotky jsem si vždy vyčlenila místečko, někdy jsem si tužkou napsala, která fotka tam přijde, někdy jsem si tam nalepila post-it lepík. Večer jsem vždy sedla, shromáždila naše mobily a foťák a vybírala jsem fotky. Protože máme fotek bambilion, bylo těžké vybrat jen pár, někde jsem dávala jen opravdu maličké, 2x2inch, ale některé si prostě zasloužily větší formát. Album to navíc ozvláštní.

Dalším prvkem, který se v albu objevuje, jsou otvírací stránky. To, když se mi nakupilo víc fotek od jednoho tématu, třeba kostelíčky, které jsou v Řecku na každém kroku, nebo fotky z výletu lodí s výhledem na ostrov plný klášterů. Na hraně je pak nadpis tvořený z bigshotových písmenek z pěnovky. Názvy měst jsem pak razítkovala kvarteto abecedou a je vážně boží. Za mě skvělá investice. Ještě jsem pak připojila datumové razítko.
 
A uvnitř otvírací stránky pak fotky nebo nějaký text.
 
Jinde je zase kapsa na fotky, cestovní lístky apod.
 
Anebo taky harmonika.
 
Samo nesmí chybět pohled, tentokrát ještě vytuněný naší malou umělkyní :) Kdo by nepoznal, malovala naše auto. 
 
Skvěle se mi pak do alba hodily výseky z dílny holek PA, ten font je úžasný.
 
Abych vás neumořila fotkami a textem (což už jsem možná udělala), natočila jsem takové ultraamatérské flip through video.


Závěrem bych ještě moc chtěla poděkovat holkám z design teamu za to, že pro nás připravují inspiraci a články. Mohla jsem si vyzkoušet, jaká je to fuška a zodpovědnost a hodně jsem přemýšlela, jak projekt pojmout a neuříznout si ostudu a tak. A holky to „podstupují“ několikrát do měsíce, uf :) Jste prostě skvělé, a proto vám moc děkuji. 
 
 @pospichal_ka

10 komentářů:

  1. Katko, album se Ti povedlo👍😀
    Vtipné, barevné, pěkně ozdobené. PARÁDA

    OdpovědětVymazat
  2. Super,miluju minialba a tvoje je úžasné.

    OdpovědětVymazat
  3. Katko, albicko je skvele! 😍😍😍 Vymazlene do detailu! Letos jsem premyslela, ze nebudu scrapovat na dovce, ale krasne jsi mne nakopla, myslim, ze si neco sebou vezmu 😉 Dekuji! A take za nas za vsechny dekuji za krasna slova ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju za pochvalu. No já moc nezvládám scrapovat při běžném režimu, tak aspoň na dovče jsem si to užila :)

      Vymazat
  4. Kati kraaasne album, krásne fotky. Obdivujem každého kto zvláda tvoriť na dovolenke. Klobúk dole 😊😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Ivi, ono to šlo nějak samo :) Když ti u toho šplouchají vlny, to je pak jiné tvoření ;)

      Vymazat
  5. Katy, úžasné! Je tam to! Myslím, to drahocenné kouzlo okamžiku. Tipuju, že tohle si budete často prohlížet :) Moc děkujeme, je to velice převelice inspirativní.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover