úterý 19. června 2018

MY LIFE KIT projekty - ADÉLA

Jsem ráda, že jsem taky našla chvilku na to, abych si pohrála s aktuálním My life a Extra kitem. Prozatím jsem nevyužila výseky a texty, které se týkají výletů, ale tu část kitu, která je věnovaná zahradničení a péči o jarní přírodu. Taky vzhledem ke svému drobnému skluzu, resp. přeskakování, jsou obě stránky z poloviny dubna. Ony mi ty fotku ke kitu i hezky barevně ladí. A ty, co za moc nestály, jsou v černobílé úpravě. Tento trik zafunguje vždy, věřím, že to taky děláte.
 
Použila jsem méně obvyklé rozvržení v designu D, které je fajn i v tom, že se fotky do kapes zasunují ze strany a při listování albem nevypadávají a ani není potřeba folii v horní části lepit. Na pravou stranu jsem umístila dvě fotky z úplně obyčejného odpoledne na hřišti s mou malou opičkou, která řádí na lanech a každou chvíli visí hlavou dolů. Texty jsem si poskládala z kitové abecedy a přidala epoxydové ozdoby. Nakonec jsem přidala i proužek se stejným nápisem, který jsem chtěla použít původně. Tohle zdvojení textu vůbec nevypadá zle.
 
Veškeré texty jsem si vytiskla v Courier new fontu, aby byly stejné jako kitové samolepky a projela „skartovačkou“. Mám takto dělané teď téměř všechny stránky, jen je občas složitější poskládat si nařezané texty zase dohromady. Fotku jsem si podložila károvanou kartičkou a dodělala i několik vlaječek, aby se trochu odvedla pozornost od toho, že kvalita fotky není úplně oslnivá, ale v albu jsem ji mít chtěla.
 
Další stránka je věnovaná neděli u maminky na venkově. Jsem moc ráda, že mají moje děti možnost být v kontaktu s hlínou a vidět, že zelenina neroste v obchodě a že potřebuje péči a čas, ale pak ta chuť stojí za to. Před pár dny jsme tam byli zase a sbírat si čerstvé jahody k snídani, tak to bych mohla klidně každý den.
 
Na tuto stránku jsem využila další z mých oblíbených motivů, a tím je velká fotka rozřezaná do kapes. Zdobení pak může být minimální, v tomto případě jen dva výseky.
 
Chipboardový výsek s nápisem jaro je z dubnového kitu, vše ostatní je z Mylife a Extra kitu. Jsou vždy tak parádně poskládané, že ani nemám potřebu hledat ve svých zásobách další materiál. Tolik ušetřeného času!
 
Krom malé zelené abecedy jsem využila i větší pruhovanou, skvěle se doplňují!
 
Na jednu zelenou kartičku jsem si nalepila štítek a tyto roztomilé stromečky. Na štítek jsem si přidala průhlednou samolepku z kitu a tady bych vás chtěla upozornit na to, abyste si dali pozor a nalepili rovně hned napoprvé, abyste si štítek při přemisťování nepotrhali jako já. Není to žádná tragédie, v kapse si toho nikdo nevšimne.
 
U této stránky moc textu nemám. Zase jsou to jen proužky a tentokrát jsem je nalepila na kartičku z vellumu a doplnila čtvercovými samolepkami se zahradnickou tématikou.
 
Už jste nám ve facebookové galerii ukázali svoje výletnické nebo zahradnické stránky? Ne? Tak šup, šup, ať už tam jsou, jsme zvědavé!
 
♡ 
Adéla


6 komentářů:

  1. no tak to je BOMBASTICKE !!! fakt. velmi sa mi to paci ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Nezna krasa! 😍😍jen me teda fotky a karticky vypadavaji vic prave z D nez z cekoholi jineho. A hlave pri prohlizeni. Proto jedine D lepim pruhlednymi kolecky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já budu muset lepíky zase zapojit, protože když si albíčko prohlíží Kuba, lítají fotky ze všech kapes :)))

      Vymazat
  3. Adél, miluji tvůj něžný minimalizmus! Umíš z "ničeho" udělat krásu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ty jsi zlatá :) No, poslední dobou fakt dělám "z ničeho", protože se mi vůbec nechce v mých přeplněných šuplících hledat další ozdoby a lepím jen z toho, co holky pošlou a jsem spokojená.

      Vymazat

Pin It button on image hover