úterý 12. června 2018

MY LIFE KIT projekty - ALENA

 
Ten čas tak hrozně letí. Musím se přiznat, že nebýt těchle článků, tak ani snad nelepím. Naposled jsem u stolu a PL seděla, když jsme lepila předchozí My life ukázku. Skluz mi trošku narostl, ale zase jsem si mohla vybrat, jaký týden nalepím, aby se mi kit nejvíc hodil. Uff. Ještě, že byly nějaké ty mini výlety.


První stránce dominuje náš výlet na hrad Červený újezd, který je nedaleko Kladna. Bylo to květnové sváteční úterý a bylo fakt teplo.


Oproti minulé stránce jsem tenktokrát použila i samolepící proužkovou abecedu, která měla trošku zpoždění a ke mně se dostala později. Doma jí říkám vězeňská. Dozobala jsem snad všechny zelené kartičky. Což je tak trochu zázrak, protože já a zelená. Rozumíme si, že jo.


A konečně jsem mohla použít ten super rozcestník! Tohle byl opravdu povedený nápad. A stromečky jsem nemohla vynechat, ty jsou k přírodě a výletům jako dělané.


Druhá stránka je v designu, který se na blogu delší dobu neobjevil, ale já ho vyhrabala ze stoletých zásob a zjistila, že se mi moc hodí. Krásně se mi do velké kapsy vlezly všechny fotky z našeho druhého výletu, tentokrát víkendového.


Šli jsme se podívat na památník Vítkov, kde jsem byla poprvé. Je to se mnou marné. Defacto celý život bydlím v Praze nebo za Prahou a z těch historických památek jsem viděla minimum. Ona velká kapsa je větší než 30,5 cm, a tak jsem si pomohla šedivou PL kartičkou.


Opět se mi stránkami prolínají ozdoby jak z My life kitu, tak Extra kitu a přizvala jsem na pomoc i big shot na pár vyseků, abych na stránku dostala víc hnědavé.

A co ty? Už jsi něco nalepila? Pochlub se ve fb skupince.

3 komentáře:

  1. Ali to je paradicka, všechno krasne ladí a tolik fotek, ty to proste umíš! Moc se mi líbí jak střídající různé velikosti fotek, to musím ještě dopilovat

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky, Alčo! Úplně mám chuť se znovu ponořit do PL-ka! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, moc krásná inspirace. Parádní stránky
    Musím se do toho také pustit.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover