pátek 15. června 2018

PAGE KIT projekty - ANNIE

Je pět ráno a já pro tebe dopisuju tento článek. Jak nedávno psala Lucka Š. ZDE. Léto už je tady a s ním i výlety, dny strávené venku, grilovačky s kamarády, koncerty pod širým nebem. Času na tvoření moc nezbývá, a když si k tomu přidám ještě nespavost mých dvou ratolestí…chodí teď spát se západem slunce, takže cca kolem půl desáté, tak mi nezbude nic jiného, než si prostě přivstat. Když miluješ, není co řešit a já bez toho papíru prostě být nemůžu.
 
Co jsem si teda pro tebe dneska připravila? Říkám to asi pokaždé, ale tento Page kit a Extra kit se Lucce teda fakt povedl!!! Úplně na mě volá: "Dobrodružství je všude kolem, jen se rozhlédni a jdi do toho!“ No, na léto a výlety geniální. My teď dlouho nikde nebyli a ani nic extra nezažili, ale to přece vůbec nevadí, i každodenní radosti stojí přece za to.
 
První stránka je klasická 12“ x 12“. Na první pohled mě v Page kitu uchvátily stromečky. “No super, scrapnu něco v lese.“ Jenomže ne a ne najít tu správnou fotku. A tak jsem si řekla, že to vlastně vůbec nemusí být fotka z lesa a vzpomněla si na můj první příspěvek, kdy jsem lepila kaktusy, kukni.
 
Vybrala jsem fotku Zuzky a Honzíka ze Dne matek, kdy hráli divadélko pro maminky a byli převlečení za trpaslíky. Byli úžasní, ještě teď se dojímám.
 
Vzala jsem klasicky bílou čtvrtku a začala si hrát se stromečky…Napadlo mě využít samotného tvaru a vystříhla jsem ze stránky jeden velký strom. Ten jsem podlepila vellumem a puntíkatou stránkou. Celý jsem ho obšila ručním stehem a dovnitř nasypala pár flitříků. Jůůů moc se mi to líbí. 
 
Dumala jsem co dál, hrála si s fotkou a nadpisem, stránka vypadala moc bílá. Nevím proč, ale začala jsem si u toho prozpěvovat písničku, „V lese, jóó v lese na jehličíííí“. To asi ti moji trpaslíci. Cvak a nápad byl tu. Na pc jsem zkopírovala slova písničky, hodila je na stránku A4 na ležato a několikrát zmáčkla ctrl C a ctrl V, vytiskla a šupla na stránku. 
 
Potom už jsem jen doladila pár stromečky, které jsem podlepila bílou. Pro nadpis se mi hodil dřevěný nadpis SPOLU, ještě jsem přidala foťáček a pár enamelek. Ty jsou parádní. Pod fotku jsem šoupla nadpis vystřižený ze čtvrtky Patchers.
Nakonec jsem ručně připsala journaling a natiskla datum.
 
Druhá stránka patří PL. Chtěla jsem zpracovat fotky z našeho každoročního sběru bezu, nebo jak říkáme my koziček. Neřešila jsem, jestli mi to bude k předešlé stránce pasovat. Až při finálním razítkování jsem si všimla, že mám na obou projektech stejné datum… No jo vlastně, opravdu už stárnu. Byla to tenkrát dlouhá neděle, hihi.
 
Rozhodla jsem se pro netradiční rozložení do kapsy od Sn@p studia Design10. No řeknu ti, je to pro mě vždycky náročné, přeorientovat se z toho klasického Áčka. Jak to máš ty?
 
Fotky byly tentokrát dost tmavé, focené ve zlaté hodince. Zkoušela jsem je upravovat, ale nebylo to ono a tak jsem je nakonec nechala tak. Jen jsem je podlepila bílou čtvrtkou.
Moc se mi líbil papír skůtry z kitu, ten nesměl v PL chybět. 
 
Tentokrát jsem se rozhodla zdobit až na fólii. Já vím, má to své nevýhody, ale mně se ten efekt líbí. Použila jsem jen hesla z Page kitu a dřevěné výseky. Bílé abecedy z Extra kitu jsou ovšem luxus, mám je na předešlé stránce i na PL.
 
Trošku mě zlobil tisk, kartička mi poprvé ujela, tak jsem musela tisknout znovu.
 

Poslední, co ti dneska ukážu, je TN, který jsem dělala našim dětem. Chtěla jsem, aby si měli kde lepit nálepky z výletů. (takové ty, co se kupují přímo v zoo, zámku atd) Bude to deníček jen pro ně a můžou si tam taky malovat, šupnout nějakou fotku nebo vylisovat květinku. Nechám jim volnou ruku…no i když… uvidím. 
 
Použila jsem jen obyčejný papír do tiskárny a jako obal zvolila stránku z Page kitu Camping. TN je ve formátu A6, prostě malý deníček. 
 
Na přední stranu jsem jen nalepila dřevěný výsek cesta a bílou abecedou dopsala NAŠE. Z provázku jsem udělala záložku a ozdobila dřevěnými korálky. Hotovo!!! Teď už je to na mých dětech.
 
Co pěkného si nalepily ti ukážu po prázdninách. 
 
Užívej si krásného počasí a věř, že to pravé dobrodružství na tebe nemusí čekat míle daleko, kolikrát ho máš přímo před očima.

5 komentářů:

  1. momentálně vůbec nemám čas tvořit, takže jen čtu články a nakupuji materiál :) takže děkuji za další inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný nápad a ten stromček vellum 😊 TN pre deti je 👍

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, krasa krasna! Napad se stromecky 👍, natisteny text pisnicky mne dostal totalne! PL stranka je dokonala. A TN pro deticky kouzelny. My uz to vloni zkouseli s Rispu a bavilo ho to moc! Tak at si to uziji i tvoje mladatka! ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Annie,to je opravdu super nápad s tím stromečkem a písničkou 👌 a ja uz se těším,ať holky trochu povyrostou a budou lepit se mnou 😂

    OdpovědětVymazat
  5. Holky moc dekuju, no jsem zvědavá co deticky s TN provedou a jestli to vydrzim a nebudu zasahovat :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover