pondělí 25. června 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.

Červnový kit přinesl příjemnou změnu v barevnosti a hodí se tak na cestovatelské i klučičí fotky. Obojího mám až až, takže mě to potěšilo. A jako vždy jsem kombinovala s Extra kitem.  
První stránka – cestovatelská – je lift parádní stránky od Pam Baldwin. Základem jsou čtvercové fotky do diagonály (tedy vlastně kosočtverce). Na stránce byly tak šikovně rozmístěné, že jsem se zcela držela originálu. Fotky edituji v Zoneru, kde není problém je natočit o 45°, ale jistě to zvládnou i jiné editory. Některé fotky jsem vyzdvihla 3D pěnovkou
 
Velký nadpis „cestujeme“ jsem si rozdělila na 3 části. Slogany na kolečkách se mi hodily prakticky všechny, tak jsem se musela držet, abych použila jen 2 a nebyla stránka plná citátů. 
 
Jako další doplněk jsem totiž hojně použila černé malé štítky (také tuto velikost milujete jako já?). Z mráčkového papíru jsem si udělala dvě visačky. Jako ozdoby se mi hodily vzhledem k fotkám spíše listnaté stromky, takže jsem sáhla po těch z My life kitu
 
Další stránka je ukázkou toho, že tento kit (vlastně cestovatelské obecně) se velmi hodí i na miminkovské či dětské stránky. Děti přeci stále něco objevují a třeba pro takového začínající chodce je cesta přes jednu místnost opravdu výlet a dobrodružství. Já si vybrala fotky, kde je syn fascinován pračkou.
 
Jako papír jsem kontrastně k bílému podkladu i světlým fotkám použila tmavý letadýlkový. Věděla jsem, že budou koukat jen části, takže motiv letadel nebude nijak nápadný. Náhodně jsem nařezala několik malých obdélníčků, přidala 2 vellumové kartičky a poskládala pod fotky, které jsou na pěnovce. Papíry jsem ještě lehce poohýbala pro větší plastičnost. Zbytek je úplně jednoduchý: zdobila jsem vellum páskami, enamelkami, nápisy i štítkem vystřiženým z jedné čtvrtky.Přidala jsem také žlutou abecedu z dubnového Extra kitu. A velká černobílá abeceda je teda úžasná! Stejně tak jsem si z kitu zamilovala zahnuté šipky:-) 
 
Na mého největšího kitového favorita – zelený papír se smrčky – jsem bohužel nestihla nachystat fotky. Jedno je ale jisté – tahle čtvrtka padne do posledního kousíčku! 
Než nás zaplaví kity nové, připomeňte si skvělou inspiraci od Annie a Janči S.! 
Krásný začátek týdne i léta!

6 komentářů:

  1. Uzadne stranky, Jani 😍 Original znam, tva je hezci! A to vrstveni na zelene strance! Krasa krasouci, nejsem tady poprve a urco ani naposledy! ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, Jani!! No je to prostě zábava koukat co ostatní udělají se stejným balíčkem, taky se na to vždy tak těším :-)

      Vymazat
  2. Parádní nápady Jani, Ty jsi kouzelnice. Moc pěkné moc moc se mi to líbí 👍😀😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že mi ty nápady už někdy dochází :-D ještě že máme ten Pinterest. Děkuju, Irenko ;-)

      Vymazat
  3. Jani opäť paraaada. Krásne stránky. Ja holky obdivujem tie Vaše nápady. Ja mám nejakú tvorivú krízu alebo co. Nejak mi to nejde, a keď vidím Vaše výtvory tak je to jedna nádhera za druhou 😉😊👍

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, ty jsi prostě kouzelnice 😄 Je to tak nádherne! Obě stránky! 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover