pátek 22. června 2018

PRODUKT PAPERO AMO - kapsové stránky od JANY V.

Album věnované prvnímu roku mého syna je koncipované tak, že se střídá velký layout a kapsová stránka. Ode mě jste zvyklé spíše na ty layouty i proto, že do termínu publikování článků tu kapsovou stránku málokdy stíhám. Dnes tedy několik ukázek těch dodatečných kapsovek (všechny ve formátu 9*12“).
 
Průhledná samolepka a dvě kartičky jsou z kolekce První rok, chipboard oblečku a kartička „B“ jsou ze starší kolekce od Crate paper - Little you. 
 
Další stránka má čvercové rodělení kapes

Je ladící ke stránce, která je celá z kolekce Dream on od Pinkfresh studio (dost je toho ještě skladem). Text jsem si tisknula na PA journalingové kartičky s mřížkou a naprosto si je zamilovala! Nejdřív jsem si říkala, že by bylo hezké trefit se při tisku do řádků mřížky, ale byla jsem líná toto ladit a nakonec je to pěkné i tak.
 
Zadní strana má pochopitelně opět čtvercové rozložení.
 

Použila jsem různorodý materiál: kartičky z kolekce Superhrdinové, samolepky a výseky z Creative kitu 06/2016, dřevěné výseky z kolekce První rok a dokonce i výseky z fenomenálního vánočního kitu Creative 12/2016 (první kit co jsem fakt už prakticky „zabila“).
 

Další stránka má samé kapsy 4*6“. 

Zdobená je jen minimálně. Hlavní roli má totiž měsíční oslavenec. 

Ptáček je z kolekce Jeden rok, kartička „náš princ“ z kolekce Superhrdinové a větévka pod ním z PL kitu 09-10/2017.
 
Ani další stránku jsem příliš nezdobila. Snažím se u PL hodně krotit a stejně mě vždy překvapí, jak strašně jiná disciplína oproti klasickým stránkám to je.

Stránka do páru byla z loňského zářijového kitu. Něco málo z kitu jsem použila i na kapsovku, aby se obě stránky propojily.
 
Zlaté hvězdičky a štítky „doma“ a „pohoda“ jsou výseky z kolekce První rok, modrá kartička z PL kitu 11-12/2017 a lístečková z PL kitu 01-02/2018. 
 
Poslední dnešní stránku mám asi nejraději. 

Do páru je ke stránce z letošního lednového Page kitu. 
 
Stránka je hodně nabitá journalingem. Jeden jsem si tiskla opět na mřížkovanou kartičku, druhý na obláčkovou kartičku z kolekce První rok (na fotce to není moc vidět, v reálu ano). Větvička je průhledná samolepka z kolekce Život je krásný. Abeceda je cestovatelská. Největší radost mám ale z kartičky (podklad je z kolekce Superhrdinové) na kterou se mi dokonale hodil k dané situaci parádní lednový srneček od Silvie. Chudák asi upadl na ledu, ale mě to připomnělo synovo snažení při zvedání hlavičky. Celkově se těším že tyto super cute samolepky budu více využívat v synově albu.
 
Dál jsem se v albu nedostala ... a to budou v září synovi 2 :-D Nevadí, nevadí, o víkendu má být ošklivo, nebo ne?
 
Krásný víkend všem!

12 komentářů:

  1. Takovou nálož úžasné inspirace najednou a ty to sem dáš jen tak, jakoby nic?! 😍 Boží jsou každá jedna, myslím, že tohle album je nejkrásnější baby album na světě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D tak hlavně aby to album bylo někdy hotové, že? Díky, Janii!

      Vymazat
  2. moc krásné, vždycky když vidím tyto alba první rok, začnu opět koketovat s myšlenkou, že ho také zpětně zpracuji. S Pl jsem začala po dceřiných druhých narozeninách, tak mám dost co dohánět :) tak uvidíme, třeba se někdy zadaří...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně, Péti! Určitě to nemusí být takto podrobně, ale i kdyby to byla 1 fotka na měsíc a ve formátu minialba, udělá to radost :-) a ty miminkovské kolekce jsou tááák krásné, že už kvůli nim nelze odolat.

      Vymazat
  3. Krááása… Mám trauma, že když budeme mít jednou chlapečka, nebudu si umět tolik poradit s barvami, jako to jde u holčičky. A u tebe se mi to vždycky tak líbí :) Klučičí, a přitom jemné. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, a to malého moc nešetřím a hojně mu do alba cpu i růžovou :-D K tomu miminku jde všechno a album to hezky zjemní. Takže se neboj ani případného chlapečka! A kluci jsou obecně boží :-)

      Vymazat
  4. Jani, to je tak nádherné! Úplně to albíčko Mikimu závidím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, Adélko! Já zatím ještě ne, možná až ho jednou dodělám :-D

      Vymazat
  5. Jani,to je opravdu nádhera.Pevně doufám,že budu mít někdy možnost si tvoje alba prohlédnout na živo. Jsou to skvosty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jseš zlatá, Ivi, díky! Jj, na živo jsou alba jiná liga, těším se moc i na Tvé!

      Vymazat
  6. Pěkně vymazlené stránky a pěkné fotky. Jani, věřím, že Ty to všechno doženeš😀👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ´kuju, Irenko! Kdyby se zastavil čas, tak ano, takhle nevím nevím :-D Musel by se asi rozbít foťák! Nic jsem neřekla, nic jsem neřekla, ať to nezakřiknu....

      Vymazat

Pin It button on image hover