pátek 6. července 2018

CARD KIT projekty - VALIKA

Ahojte, prajem vám všetkým krásny deň. Aj druhá várka z aktuálneho júnového card kitu bude nadupaná, lebo tento card kit je proste skvelý. 
 
Ešte trošku sa budem venovať pečiatkam. Ako som už spomínala v mojom minulomčlánku, tak najviac sa mi páčili kvietky zoradené pekne v rade. Anilinky im dodali farbu jednoducho a rýchlo
 
Táto je taký punk. V podstate som nechcela vyhodiť cvičný papier a je to najrýchlejšia pohľadnica. Proste len načarbete farbu alkoholovými fixami hrubou stranou. Skvelé aj na tvorenie s deťmi. 
 
Inak si celkom dosť fičím na dúhovej vlne, keby ste si náhodou nevšimli :) Tieto boli vytvorené s distress inks, ktoré som po opečiatkovaní postriekala vodou a tak je to celé také nekontrolované a abstraktné
 
Dá sa to však aj viac kontrolovať, pokiaľ postriekate vodou priamo pečiatky a následne opečiatkujete
Milujem frkacne tušom alebo farbou, ktorú som na pohľadnici použila. Má to však jeden háčik - neviem skončiť v správnom čase :-D
 
Tento kit na mňa pôsobil veľmi romanticky, jemne a vzdušne. Chcela som však vytvoriť aj niečo moderné a použiť hviezdičky s perfektnými nálepkami. 
 
Vzorované papiere sú z prúžkov, ktorými sú označené veľké 12x12 papiere. Áno, pri výrobe som myslela na Sisi ako nám pripravovala tento krásny card kit a ako sa jej vydaril.
 
Tie výseky, tak na tie nemám dostatočnú slovnú zásobu. Krása.
Narodeniny môžu byť veselé aj krásne. Ľahko doplníte a pohľadnica bude ešte viac špeciálna.
 
Kvietkovaný papier som opäť rozstrihala a využila každý jeden kúsoček resp. každý jeden kvietoček.
 
Navyše vystrihnuté kvietky som trošku natočila ... neviem to presne popísať. Mám na to taký guličkový nástroj - čokoľvek okrúhle však poslúži
 
Farby výsekov ladia s pôvodnou kolekciou dokonale.
Trvalo mi to dlho kým som našla záľubu vo vystrihovaní vzorov, ale teším sa. Dalo mi to možnosť ešte viac využívať papiere, ktoré mám.
 
Inak "natočenie" kvietkov docielilo dokonalý 3D efekt.
 
Všetko v tomto kite je skvelé a preto z neho nemôžete vytvoriť niečo škaredé. Jednoducho každý projekt bude úžasný. Už sa neviem dočkať vašich krásnych projektov.

4 komentáře:

  1. Nádhera! Zvlášť ty poslední kousky s velkými květy i pidikvítečky... ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky moja :-* aj mne sa asi najviac pacia prave tie poslede :-)

      Vymazat
  2. Pekne si sa vyblbla! Ja sa na tie vase pohladnive vzdy tak tesim! 😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. janinka zlaticko dakujem :-* ono sa to v podstate tvori samo :-D je to krasa

      Vymazat

Pin It button on image hover