sobota 21. července 2018

FREESTYLE - layout na přání pro JANU B.

Dnes jsem tady s kolektivním článkem aneb jaké to je mít báječnou šikovnou scrap kamarádku, která vám vytrhne trn z paty. To bylo tak ...

Léto je u nás vždycky mezi kufry, pračkou, balením a přesuny z místa na místo. Tudíž na scrapování času minimum, spíš žádný (je mi jasné, že to tak má mnoho z vás). A já prostě nestíhala poskládat články na červenec. Přišla na to řeč se scrap kolegyně a hádejte co? Janča S. se nabídla, že mi vypomůže. Aby toho neměla tolik a celý článek neležel jen na ní, "pouze" lepila a já tady teď vytvářím omáčku. 

Čtěte dál, začíná to být zajímavé. Na tomto počinu se totiž podílela i naše nejšikovnější fotografka Lucka. A ani o tom neví! Dohodly jsem se totiž s Jančou, že mi scrapne moji fotku. SEN! A když už, tak jsem jí samozřejmě poslala fotku zcela výjimečnou. Fotku, s jejímž zpracováním jsem si nevěděla rady a tak moc se bála, abych to nepokazila. Je to totiž naše společná rodinná fotografie z báječného focení s Luckou. Tímto děkuji Lucce, že se k nám vydala. Bylo to naprosto přirozené, uvolněné focení a s Jančou V. (vida, v článku už máme skoro polovinu DT), která se toho s rodinou taky účastnila, jsme se shodly, že to nejdřív za rok MUSÍME zopakovat.

Ale teď k té krásné stránce. Chápete někdo, jak to ta holka dělá? Já to studuju pořád dokola a dokola a stále nacházím zajímavé detaily či zdobení, které by mě nikdy nenapadlo takhle použít. A to prošití je dokonalé!


Janča mi ještě poslala seznam materiálu, který použila. Jsou tam papíry z různých starých Creative kitů (2014, 2015, 2016) a dubnového Page kitu.  Bílé puffy ozdoby, křížky a srdíčka, byly v červnovém Extra kitu 2017. Srdíčko si určitě pamatujete z dubnového Page kitu a kytičkové razítko bylo v jarním Card kitu.
 

Omáčka je u konce, protože mě prostě docházejí slova. Jak se stránka líbí vám? Že byste takovou od Janči taky chtěli? :)

PS: Jani, děkuji. Za výpomoc s článkem a za tu nejkrásnější stránku! <3

13 komentářů:

  1. Nemám slov! ❤️❤️😍😍😍😍😍❤️❤️ Zkloubily jste to dokonale!

    OdpovědětVymazat
  2. Kam mohu poslat naší společnou fotku?
    Krásná stránka a na fotce vám to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka ... Janiččiny výtvory jsou překrásné.

    OdpovědětVymazat
  4. V jakém pořadí můžeme Jani posílat fotky? 😁 Ty to prostě umíššš parada👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  5. Damy, dekuji za vsechny zucastnene 😉 Co si budeme povidat, scrapovat Luccinu fotku Janci s rodinou byla velka vyzva ❤ Ale jsem za ni vdecna, bavilo me to moc! Poradnik nepisu,ale az zas bude vhodna chvile, dam vedet! 😉😘

    OdpovědětVymazat
  6. No to teda ne, nechápeme jak to ta holka délá 😊 je to prekrásne; to šitie; tie ozdôbky tak akurát, tie farby ( akurát sa to hodí k Janke B; a potom si hovorím lenže aj tá fotka je super akurátna čítam pokec, no bodaj by nie ked to fotila Lucka, skrátka celé 👍 A teraz musím ísť od tej nádhery do práce 🙁

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych ráda věděla jak to dělá :-) Už několikrát jsem se hlásila k Janče na lekce, ale ona svoje know how dál šířit nechce :-D Opravdu nádherná stránka. Taky by se mi taková výpomoc hodila :-D Nějak je to s těmi dvěma dětmi větší zápřah než jsem čekala :-D Pořád si říkám, jak to ta holka dělá, že toho tolik stíhá :-O :-D

    OdpovědětVymazat
  8. ooo, tak na toto jsem si musela s komentarem pockat na velkou obrazku. Nic naplat, potvrdilo co bylo zrejme uz z pidi monitoru...jsi, Jani, mistr detailu a kompozice!! to šití je geniální, musím si to zapamatovat :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover