pondělí 9. července 2018

FREESTYLE - přáníčková CARD kit inspirace od ALENY

Mé plány opět padly. Samozřejmě klasika. Dnes jsme ti chtěla ukázat něco z mého PL alba, co není z My Life kitu, ale ztroskotalo to na tom, že jsem byla líná vytáhnout psací stroj, abych dopsala journaling. Za to jsem nebyla líná vytáhnout Card kit a ten „zabít“. Proto dnes uvidíš nálož přáníček, které jsem během jednoho odpoledne slepila, a budou mi ležet ve skříni tak dlouho, dokud je neudám. 
 
Asi se tu nebudu sáhodlouze rozepisovat, kde jaký papír a ozdobu jsem použila, když vše jde vidět na první pohled. Některé ozdoby jsou podlepené 3D páskou, aby bylo přání plastičtější. Hned první přání je vlastně to úplně poslední, které vzniklo. Zbylo mi pár odstřižků, a tak jsem s nimi polepila základ přání.
 



U růžového přání jsem se nechala inspirovat naší skvělou Adélou (stejně pak jako u jednoho domečkového níže, to je to skoro 100% lift).
 
Toto hvězdičkové je z negativu hvězdičkových samolepek. Po spotřebování všech hvězdiček mi ho přišlo líto. Trošku jsem ho seřízla a nalepila na základ. 

U kytičkového papíru jsem si hrála na Jani V. a všechny kytky vystříhala a pak z nich nalepila tyto dvě přání. 

 
A poslední dvě jsou domečková. Přítel říká, že jsou jediná klučičí. Co myslíš ty? Taky vidíš zbytek holčičkovský nebo by se našlo ještě nějaké pro opačné pohlaví?
 


1 komentář:

  1. Paráda, pořádná přáníčková nálož :) Zbytek z hvězdiček je skvělý nápad a ty světlé kytičky s černým obtahováním taky!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover