čtvrtek 19. července 2018

MY LIFE KIT projekty - JANA V.

Znáte ten uspokojující pocit, kdy se sejdou ty správné fotky s tím správným materiálem a vy máte radost, že byly stvořeny jeden pro druhého? Já takhle měla v počítači fotky z loňského léta, kdy se syn koupal poprvé v malém bazénku. V naprosto šíleném bazénku! Už tehdy jsem si říkala, jak tohle proboha scrapnu. A vida, stačilo si počkat rok na tu správně bláznivou kolekci a vše do sebe zapadlo :-) Ani jsem nečekala, že aktuální My life kit tak rychle využiju. A jak jste u mě zvyklé, nebude to kapsová stránka, nýbrž klasický layout.
 
Nakolážovala jsem si 6 fotek s tím nejbarevnějším bazénkem a následně pomocí kulaté šablonky vyřízla kolečka (lze použít i raznici nebo ručně). Další kolečka a tématicky ladící rybičky jsem vyřízla z kartiček z kitu. Většina koleček i rybiček je vyvýšených na pěnovce. Doplnila jsem jen pár štítků, bublinky jsou flitry z únorového Page kitu a abeceda je z červnového Extra kitu. Původně jsem se ze všeho nejvíc těšila na ty rozkošná bublinková kokinka, ale najednou byla stránka téměř hotová, tak jsem je uplatnila alespoň na velkém M (to je vyříznuté pomocí skvělé vyřezávací abecedy od Altenew!) 
 
Fakt jsem si tuhle neonovou stránku užila :-) Omlouvám se za horší fotky, jsem tento týden bez foťáku, takže jsou z tabletu. 
 
Užívejte si léta i tvoření letních stránek!
 Jana

3 komentáře:

  1. Ooo tak čekání se opravdu vyplatilo:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super stránka a nostalgicky vzpomínám na tenhle barevný bazének, ve kterém se před 12-ti lety koupala má dcerka ....

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover