úterý 24. července 2018

PAGE KIT Červenec 2018 projekty / IVA


Já byla naivní a hloupá… jak se zpívá v jedné písničce :-) Bláhově jsem si totiž myslela, že zvládnu vytvořit celé album z dovolené, ze které jsme se před 2 týdny vrátili. Hahaaa… samozřejmě, že absolutně nestíhám a mám hotových pouze prvních pár stránek a zbytek rozházenej po stole :-D 

Když se objevil na blogu aktuální Page kit, hned jsem si ho zamilovala. Ty barvy, listy, palmy, na fotky z dovolené jako dělané.

Naplánovala jsem si album o rozměru 6x8”, knihařské kroužky a desky vlastní výroby z lepenky. Zatím ti teda ukážu jen těch pár hotových stránek a až bude album kompletně dokončeno, tak mám v plánu natočit video a určitě ho nahraju do nějakého pozdějšího článku.

V kitu jsou úžasné velké vellumové číslice a ty jsem použila k označení jednotlivých dnů. No a pokud mi nevyjdou na všechny dny, tak jsou tam i chipboardové :-) Na odklápěcí kartičce je chipboardový globus, ale ten je z červnového kitu, který se mimochodem dokonale doplňuje s tím aktuálním. 



Uvnitř je fotka z kolony na dálnici a journaling.


Mimo jiné jsem ještě použila materiály z jarního workshopu s Flórou . 


Ty velká písmena jsou vyražená z písmenkové raznice od We R Memory Keepers.


Tady je odklápěcí stránka, kterou jsem jen lehce ozdobila samolepkami a ručním nápisem.


Uvnitř jsem fotky doplnila samolepkami listů, chipboardy, sem tam enamelkou a černou abecedou.


Trošku jsem si pohrála s akvarelama a pár lístků si taky nakreslila.


No a tukani a nápis “lážo plážo” nesmí chybět :-)


No já doufám, že jsem tě alespoň trošku inspirovala a pochlubíš se v naší facebookové galerii dovolenkovými stránkami nebo rovnou celým albem. Už se moc těším na tvoji inspiraci.

Tvoření zdar
Iva

3 komentáře:

  1. Super, Ivi, udělala jsi toho moc! SUper album, mc se mi líbí rámeček z té růžové čtvrtky se zelenými listy, je dokonalý! O tvém písmu už ani nepíšu, to je jasné. A vodovkové listy jsou za 10 bodů z 5. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super stránky! A to tvoje psaní, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja se teda taaak tesim na cele dilko a hlavne, jak si pohrajes s deskami. Tusim, ze to bude pecka!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover