sobota 14. července 2018

PAGE KIT projekty - JANA V.


Ano, byla to zas pro jednou drobet výzva, u níž se – jako obvykle – ukázalo, že člověku jen prospívá. Po krátkém trápení a špekulování je tam nakonec, přátelé, vše: tropické listí, „lážo plážo“, růžová i „sladký život“. Tukany jsem zapomněla, sakriš, příště :-)
 
První stránka je ryze tropická. Totiž počkat ... ryze česká, od vodní nádrže. Ale vlastně to vůbec nevadí a jsem moc ráda, že jsem k takovémuto řešení koupacích fotek byla dohnána.
 
Použila jsem kupu tropického listí, chipboardů i fáborků. Papíry jsem používala jen v malých akcentech jako proužky. Sáhla jsem i do předchozího kitu po vellumových páskách pro nápis „cestujeme“ a po třech mini štítcích, protože je prostě miluju (už jsem skoro všechny použila). Zrovna jsem ten den dělala pořádek ve starších kitech (separuju ozdoby od papírů) a narazila na žlutý štítek z lednového Page. Rozpůlila jsem jej a je tam (barevně jde lednový kit k aktuálnímu výborně – doporučuju!)
 
Druhá stránka už byla větší oříšek. Měla jsem doma už vytisknutou fotku, která se barevně sice skvěle hodila, ale jinak se nebylo moc čeho chytnout. 
 
Krom velkého nadpisu nebylo příliš mnoho vhodného na zdobení. Alespoň jsem tak sáhla po delší době po vyřezávacích šablonkách a vyrobila z papírů pár větývek. Navíc je ještě štítek z této čtvrtky. Jinak je to určitě jedna z mých nejjednodušších stránek. Dává aspoň vyniknout velké fotce a papírům. Jen jsem se zatím nerozhodla, jestli se mi výsledek líbí či ne. 
 
Na konci tvoření při uklízení bilancuju, co mi zbylo a jsem vždy překvapená, že to velmi často býbají oblíbené kousky, na které jsem se obzvlášť těšila. Tentokrát jsem nestihla vymyslet tu pravou stránku pro využití velkých číslic (ideálně všech, něco na tento způsob) a ještě překvapivěji nakonec nedošlo ani na mini abecedu, na které jinak nedám dopustit. Doufám, že se mi to brzy podaří napravit.
 
A co je váš oblíbený kousek z kitu? Pochlubte se, co už jste slepili!

5 komentářů:

  1. Janinko, jsou nadherne! Obdivuji, jak vzdy vymyslis milion detailu, ktere se spojuji v nadherny celek. Druha stranka je dokonala. ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, stránky jsou moc pěkné. Já se přiznám, že jsem si kity Paige tentokrát nekoupila. Ale jestli se objeví jednotlivé papíry, tak si chci takovou stránku z přírody také udělat.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné jsou! Vždycky mám pocit, že kdyz použiju tak moc ozdob, bude výsledek preplacany a přitom to je krásné! Musím toho minimalistu v sobě trochu potlačit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jani obě stránky jsou nádherné, vždy obdivuju kolik tam vmestnas ozdubek. Já jsem si říkala, jak dam dohromady tvlajecky, listky a sestihrany a ono to fakt jde a ještě to vypadá tak ciste a nepreplacane:-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover