pátek 27. července 2018

První NightShopping v Papero amo!

NIGHTSHOPPING v Papero amo

Už nás znáš. My si rádi na sebe (a na vás) vymýšlíme různé vtípky, akce a zábavičky. A tak jsme si tentokrát řekly, že by bylo dobrý... abyste k nám přišli.


Akce s názvem NightShopping tak proběhla u nás ve skladu / kanceláři v Uherském Hradišti. A nemyslete si, že přišli jenom naše místní kámošky - měly jsme tu dokonce návštěvu z Prahy!

Nakoupili jsme balonky v našich barvách a babička napekla sněhove pusinky (s větou "Chcete pusinku?" jsme ten den vítaly ten den všechny návštěvníky mužského pohlaví. Pan z PPL se maličko vyděsil). 




A chybět nesměl ani Welcome drink.


Vytvořili jsme i posezeníčko venku a přivezli jsme na to z domova pár krásných retro stolečků. A mátové židle máme z Ikea, samozřejmě.


Dress code: RŮŽOVÁ splnili snad všichni. Ale nejvíc se předvedla naše ANNIE, když k nám nakráčela v tomhle luxusním župánku. Ve čtyřiceti stupních!


Hlavním lákadlem akce (kromě pusinek) byla 10% sleva na nákup a hlavně plný stůl novinkového zboží, které nebylo na eshopu. Koutek s výprodejem byl taky velice populární!



Nakupovalo se tedy jako o závod a hučelo to tady jako v růžovém úle.




A dostaly jsme dokonce květinové dary! Tahle krása je od naší kamarádky Lenky a Lucka nám dokonce dovezla hned tři pugéty. V autě z Prahy. V kýblu. No nemilujte ji. 


Třešničkou na dortu byl ovšem náš fotokoutek. Z kartonu jsme si vyrobily Instagramový rámeček, připravili fotostěnu a mohlo se řádit.  Doufám, že nám nikdo neuniklnul a máme vyfocené VŠECHNY OBĚTI. Najdeš se? 



A teď pozor. Pro ty, kteří to nestihli, byli daleko nebo prostě nemají dost.

STŘEDA 1.8.2018
ONLINE NIGHTSHOPPING
21.00 - 24.00
MEGA VÝPRODEJ skladu

Tak se připrav - pěkně uspi svoje malé klony, nalej si vínko a těš se na bitvu o poslední kousky za výprodejové ceny. 


4 komentáře:

  1. Holky, to jsou boží fotky :-) Muselo to být skvělé! Příští rok si to už nenechám ujít ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, díky moc za fotky, vypadá to, že se pusinkovací akce povedla 😘

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být skvělé! Příště jsem u vás taky a basta! :-D :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Říkám to pořádek dokola, ale bylo to boziiii a moc jsem si to užila... pusinky nejluxusnější a atmosféra úžasná. V tom zupanu jsem se pekne zapotila, ale za tu prcu to stalo, hihi

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover