čtvrtek 9. srpna 2018

INSTAX DAY - fotkové srdíčko na stěně od ALENY

Děvčata (chlapci?!?), dnes mám pro vás opět jeden ryze fotkový příspěvek. Rubriku Instax day už znáš, tudíž tě nepřekvapí, že se jedná o fotky z Instaxu, respektive z Instax tiskárny SP-3. Tentokrát jsem nelepila nic na papír, ale na zeď. 
 
Ale nejdřív bych ti chtěla říct o dvou vychytávkách, které nevím, jestli znáš. První je krabička na fotky. Je dobrá, pokud jsi někde v terénu a fotíš cestou fotky. Kam je dát, aby se nezničily, než dojdeš domů? Instax prodává dvě verze plechových krabiček, na mini i na square. Já mám samozřejmě tu na square a fotek se do ní vleze opravdu hodně.
 
Druhá věc jsou samolepící oboustranné 3D polštářky Shacolla ve velikosti mini fotky. Díky nim můžeš fotky přilepit na většinu povrchů, díky extra silnému lepidlu budou držet i na zdi. Myslím, že není potřeba, aby fotka byla podlepená celá a tak můžeš použít jen menší části, a tak ti balení vydrží déle. V balíčku je totiž jen 5 polštářků, pro pět fotek. 
 
Tak to byly speciálnosti a teď k mému lepení. Přiznávám se dobrovolně, že jsem Shacollu nepoužívala, protože se budeme za pár dní stěhovat a já si ji za prvé nechtěla vypotřebovat a za druhé, kdo to z té stěny má pak sundávat, když fotky budu chtít použít i v novém bydlení. Jak už jsem psala, fotky jsou lepené na zeď. Vytiskla jsem si všechny fotky, které v mobilu mám, a vystihují náš život s přítelem. My, rodina, přátelé, Esmé atd.
 
Část je na bílém podkladu a druhé na černém. Chtěla jsem, aby se rámeček střídal, ale nakonec mi to úplně nevyšlo. Nevadí. Celková doba instalace nezabrala ani 10 minut, ale výsledek se mi líbí. Každý si může fotky poskládat do různého tvaru nebo jen tak halabala. Já se tentokrát rozhodla pro srdíčko. Samozřejmě, kdo nechce fotky lepit na zeď, může je nalepit na bílý papír a vložit do rámu a i tak bude obraz zajímavý. 
 

Máte doma taky nějakou výstavku fotek nebo všechno v albech potažmo v rámech?

1 komentář:

  1. co to to to je ? :-) krasa. tu krabicku potrebujem, diky za tip ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover