pátek 24. srpna 2018

MY LIFE KIT projekty - ANNIE

Jak já jsem chtěla použít všechny ty citronové a nanukové kartičky a nejvíc nejlepší vlaštovky… Nakonec vše dopadlo úplně jinak. 
 
Jako první ti ukážu mou stránku do PL alba, nebo přesně jednu a půl stránky, protože jsem ještě přidala poloviční kapsu od Becky Higgins design H. Na tu velkou jsem použila mnou velmi málo používaný design D, ale prostě Áčka došly, a tak přišly na řadu ty ostatní. 
 
Tentokrát jsem zpracovávala fotky z minulého roku. Byli jsme tehdy týden na Slovensku a každý den podnikali nějaký ten výlet. Tak toto PL vzniklo z jednoho takového výletu. Jak už jsem řekla, chtěla jsem použít vlaštovky atd., ale nějak mi to k fotkám nesedělo. Nakonec mě uchvátily kartičky s proužky z My life kitu. Ty jsou super námořnické. 
 
Jenomže ty modré mi neladily barevně, tak jsem si opět vzala na pomoc můj oblíbený papír od Heidi Swapp a proužky si vytvořila na kartičkách, které jsem jednoduše otočila. (Ano, dřív bych to neudělala a rvalo by mi to srdce, ale dnes už se snažím použít každou kartičku a nešetřit si ji.) 
 
Základ pro fotky byl hotov. Ty už jsem pak jen doplnila hesly z My Life kitu, štítky z Extra kitu a pozor, s úžasnými epoxy samolepkami, aaach. 
 
Přidala jsem taky pár námořnických nálepek z úžasné kolekce Baby boyod Pebbles, ze které Alča vytvořila úžasné miminkovské album. To já jsem tuto kolekci kupovala vyloženě účelově právě na námořnické stránky a jeden TN z vodáku, na který se chystám.
 
Nadpis je tvořený bílou abecedou opět z My life kitu a dřevěný výsek nesměl chybět. Journaling jsem psala jak ručně, tak na počítači, některý jsem záměrně rozstříhala. 

Následuje stránka v TN, pro kterou jsem se nechala inspirovat u Jani B. Njn bylo načase oprášit sešitek a něco do něj vlepit. 
 
Tady hraje hlavní roli červencový Extra kit. Nadchla mě všechna ty hesla na samolepkách a nemohla jsem si vybrat, které použít, a tak mě napadla koláž. Ze dne, kdy jsem se s Robčou proletěli v Hurricane tunelu, bylo fotek haba kuk, ale všechno z mobilu a nic moc kvalita. Na pidikoláž ovšem super. Tady jsem se trošku zapotila. Věděla jsem, že chci kopírovat čtverečkový formát nálepek, jak jej máte v kitu. Nejprve jsem změřila, kolik měří jedna nálepka, pak vynásobila třemi a dostala výšku výsledné kolážované fotky. Když jsem vynásobila čtyřmi, dostala jsem šířku. Tyto rozměry jsem na internetu převedla z cm na pixely. Následně jsem v Befunky vytvořila koláž 12ti fotek a vytiskla.
 
Ouvej fotky byly zrnité a nic moc kvalita. Chvíli jsem zoufala, ale pak zkusila každý rozměr vynásobit třemi. Fungovalo to a měla jsem 12 čtvercových foteček o velikosti nálepek. Zkušenější z vás určitě ví, no já už taky. 
 


Pak šlo všechno jak po másle. Některé fotky a hesla jsem podlepila pěnovkou. Na opačné straně nápis z písmen z červnového Extra kitu a Tima Holtze, jako podklad kartička z My Life Kitu a opět slogan, ten nesměl chybět. 
 
Byl už z vás někdo v Hurrican Factory? No já jsem z toho byla teda paf. Fakt to stálo za to, i když jsem měla srdce až v krku, jjj. Klidně bych šla znovu.

5 komentářů:

  1. Nádherné stránky! V takovém čistém stylu je mám nejradši ❤ A v tunelu jsem nebyla, musel ro být mega zážitek...asi bych taky měla srdce v krku...možná i něco v trenkách 😁😇

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, moc děkuju, no já jsem z toho byla rjadně v pytli, ten tvůj výrok mě fakt pobavil:-) :-) ale stálo to za to

      Vymazat
  2. Super stránky a hlavně pidi fotky na koláži, i takto malý formát vypadá moc dobře, pokud jsou samozřejmě o.k. fotky. V Huricánu jsme jak doma, manžel je již 15 let registr. parašutistou, než tunel postavili v Praze, lítali jsme trénovat do USA a VB, kde jim půjčovalo vojsko tunel, teď je super, že je v Praze i SK a i naše děti (15 a 12) mají pár desítek minut odlétaných tady v ČR ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Jari, mazec. Taky bych chtěla,aby se jednou naše děti proletěli v tunelu... ale teda vyloženě skok z letadla nevím nevím jestli bych na to měla koule.:-)

      Vymazat
  3. Super, Ani, PLko je tak krásně námořnické! Tyhle kartičky s proužky mi také hned padly do oka. A Hurricane stránka - skvělý nápad! O tom, zda bych vlezla do tunelu nechci ani přemýšlet .. :))) nehledě na to, že nevím, jak bych to udělala s brýlemi! :D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover