sobota 11. srpna 2018

MY LIFE KIT projekty - IVA

Krásný horký letní den. Doufám, že i přes to úmorné vedro máš náladu na lepení. Já teda jo a stále si jedu na naší dovolenkové vlně. Mám spoustu fotek a celou dovolenou jsem lepila celkem 3x, do TN, který uvidíte v příštím článku, do minialba, ze kterého jsi viděla ukázku v minulém článku a taky stránky z našeho PLka. A právě jednu z těchto stánek ti ukážu dneska a tudíž i další inspiraci na aktuální My life kit.

Stejně jako Alenka (tady a tu) jsem se ještě neodhodlala použít ty extrémně barevné kartičky, nějak se mi nehodily k fotkám od moře. No nevadí, však já něco vymyslím a pak se o to i podělím, protože to bude veliká sláva :-D Tak snad ještě nějaká z holek se k jejich použití odhodlá a pochlubí se nám :-)

I přes to, že jsem fotky nakolážovala, tak jsme jich stále měla habaděj, proto jsme si zvolila kapsy se čtyřmi 6” čtverci. Na jeden čtverec se mi totiž krásně vlezly fotky za jeden den. Ale zase jsem nemohla použít kartičky z kitu a jako podklad posloužila rozřezaná bílá čtvrtka, kterou už jsem jen opatřila textem a ozdobami z kitu.

Tentokrát jsem si vybrala i nanuky a citrony, k létu se skvěle hodí a vytvořila jsme s jejich pomocí různé shluky okolo fotek. Bílá abeceda by mi na bílém podkladu zanikala, tak jsem nápis nalepila na jednu zelenou kartičku a pak to celé vystřihla. Kromě této abecedy jsme použila i tu z červnového Page kitu.



 

Protější stránka je uspořádána úplně stejně a na ozdobení jsem navíc ještě použila vlaštovky, které mi zbyly a barevné epoxydové samolepky.


Ale to ještě není vše, protože pár fotek ještě zbylo, tak jsem musela udělat ještě jednu stránku, ale to uz v klasickém rozložení kapes typu A, abych alespoň pár těch kartiček mohla použít. Vybrala jsme si ty zelené. Přiznám se, že já teda ještě nemám vychytaný focení jako např. naše Janičky a moje fotky hrajou všema barvama, moc o tom nepřemýšlím a většinou jsem ráda, že něco zvěčním do alba, natož třeba ještě řešit, jak to barevně ladí.... jsem v tom hroznej flegmatik :-D 
 

Mimo ozdob z kitu jsem si ještě vytáhla průhledné samolepky od Sisi s andělskými křídly a kytičky. No a protože ty kytičky se mi moc líbily, tak jsem si je načmárala i na poslední volná bíla místa na kartičkách, protože já to prostě musím mít všechno zaplněný a ozdobený :-D


Ještě teda musím nějak použít ty duhové kartičky a budu dokonale spokojena. Jak jsi na tom? Poděl se s námi o své stránky a inspiruj nás v naší FB skupině. Děkuji za přečtení a tvoření zdar.
Iva

7 komentářů:

  1. S těma fotkama to mám úplně stejné. Občas se mi fotky s kitem pěkně sejdou,a z toho stránka vypadá jak od kolotočářů. Jinak stránky jsou nádherné, a hlavně ten krasopis, z toho padám. :) ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji,ale vůbec nechápu z čeho zrovna ty padáš 😂 vždyť ty moc pěkně píšeš

      Vymazat
  2. Ivi, já padám z tvé produktivity! Máš to kouzelné, jako vždy, ale totální pecka je zdobení epoxy puntíky v kombinaci s enamelkami a doodlenými puntíky ... super! Ukládám do paměti. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi mas to krasne, obdvuju lehkost tvých stránek, proste z nich jde videt, jak si lepení užívat a to, ze neresis barevnost fotek, je možná velké plus. Já to řeším hodně a pak jsem hodně svázána a někdy i hodně přemýšlím... no proste , abych to nahodou nepreplacála... a v tvém podání je to proste boziii

    OdpovědětVymazat
  4. Holky moc dekuji za krásná slova chvály,potěší to 😀

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover