pondělí 27. srpna 2018

PAGE KIT projekty - ADÉLA

Tento měsíc se mi dostal do ruky i Page kit v krásných barvách, které mi připomínají babí léto a podzim. Krom krásných papírů a výseků, přišly i nádherné flitry, o kterých jsem měla hned jasnou představu, jak je na stránkách použiju…a nepoužila… Celé to tvoření bylo tentokrát takové chaotické, protože jsem se rozhodla, že s dětmi pojedu na týden k babičce, a to znamenalo připravit tři články v jednom týdnu.  
 
Něco jsem stihla dolepit ještě doma a u těchto dvou stránek jsem si vymyslela rozvržení a rozhodla se je zkompletovat až později. No jo, jenže myslet si, že v sobotu ráno zabalím sebe i děti, vytisknu připravené fotky pro PL stránku a v pohodě odjedeme, byla pěkná hloupost. Tiskárna se zbláznila nebo jsem někde něco špatně nevědomky nastavila a fotky mi lezly zelené, hnusné…Takže jsem ztratila další půlhodinu novými tisky, dokud to nebylo aspoň trochu přijatelné, ale i tak po návratu domů PL stránku předělám. Vůbec nechápu, jak můžete tvořit „v terénu“. Připadá mi, že přípravou věcí, které bych mohla potřebovat, jsem zabila třikrát víc času, než kdybych je rovnou nalepila.
 
Protože mě v kitu zaujala žlutá čtvrtka, která by se hodila k fotkám Elly v pruhovaných šatech, rozhodla jsem se „scrapnout“ naší krátkou dovolenou na Lipně.
 
Využila jsem „dřevěnou“ čtvrtku z kitu a vyrobila z ní velké kartičky, do prostředních kapsiček jsem nastříhala hotelový leták, který měl taky potisk s designem prken. Pak už doplnit jen pár výseků a je to.
 

Do jedné z malých kapsiček jsem použila rámeček a shluk květinových výseků.
 
Po delší době jsem zase udělala velkou stránku. A dokonce ve žluté barvě, která vůbec nepatří k mým oblíbeným. Stejně jako Janička V., jsem si z jedné kitové čtvrtky udělala vystřihovánku a vyrobila si hromadu roští. Vyřízla jsem si k tomu ještě pár větviček z vellumu a kraft kartonu. Taky jsem si podklad schválně seřízla na horní straně a nechala proužek s květinovým motivem, který je na zadní straně, ale teď nevím, jestli to byl dobrý nápad… 
 
Fotky jsou ještě podlepené vellumem a ubrouskem ze sušičky…vždycky mi je líto je vyhodit, mají takovou jemnou pavučinovou strukturu…
 
Samozřejmě nesmí chybět dřevěné výseky, které jsou opět parádní!
 
No, doufám, že příště to bude lepší. A co je pro vás vykročení z komfortní zóny? A taky nám ukažte vaše stránky, jo? FB Rodina Paperoamo se těší moc!
Adéla

8 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. byli jsme letos také v Zoo ohrada :) Jinak super obě dvě stránky. Od zítřka budu bez dcery, navíc mi zítra přijde várka fotek, tak doufám, že konečně po dlouhé době také něco vytvořím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čas bez malých ručiček, které chtějí pomáhat, se rozhodně musí využít! Těším se na stránky, bude to zase nádhera. :)

      Vymazat
  3. Ady, dokážu si představit ty nervy, když se nedaří, ale tobe se to nakonec podařilo krasne:-) proužek na layoutu za mě urco ano. Prosím te co to jako je ubrousek od susicky??? To jsem z toho jelen, hahah

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, na to jsem se taky chtěla zeptat :)

      Vymazat
    2. Takový voňavý, aby prádlo nesmrdělo. Myslím, že je i antistatický :)

      Vymazat
  4. Adél! Konečně jsem se k tomu dostala :) A krom stránky, kterou jsem už viděla v náhledu a která je skvělá, zírám na PL stránku. Je super! Vykročila jsi tedy úplně mimo svou komfortní zónu - koukám na tmavý poklad - pecka! Kartička se shlukem květin, journalingová kartička do úhlopříčky, použitý leták, fotky, krásné děti a úžasné místo ... nevím co obdivovat dřív! Super!!! (škoda že na PC nemám dost emoji ;) )

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover