pátek 14. září 2018

MY LIFE KIT projekty - ADÉLA

V posledních dnech se nám sice vrátilo babí léto, ale začátek minulého týdne bylo klasické podzimní počasí, ke kterému se nový Mylife kit hodí úplně dokonale. Moc jsem se na něj těšila a v hlavě si představovala, jak ho použiju na stránky s prvním dnem dcery ve škole. Ladila jsem k němu i oblečení – šaty ve světle modré a k tomu aktovka se zrzavou veverkou…a ráno třetího září pršelo, takže honem hledat bundy a rozloučit se s pěkným světlem a krásnými fotkami…ale i tak je to den, který musí mít v albu čestné místo.
 
Z několika jednobarevných kartiček jsem si vyřezala listy a celou stránku vytvořila v jemně narůžovělém podzimním duchu. Krom listů jsem využila i skvělé průhledné samolepky.
 
Schováváte si při vyřezávání i zbytky? Já většinou ne, ale u kitů si dávám do složky i sebemenší proužky. Prořezanou kartičku jsem podlepila další s motivem svetru a šedým popisovačem doplnila žilkování listů.
 
Stránka je celkově dost jednoduchá, bez přehnaného zdobení, jen sem tam pár výseků z kitu.
 
A ty chipboardové výseky z extra kitu, veliká nádhera!
 
Spolu s novým materiálem mi holky šéfky poslaly ifotorámeček pro školáky a já si řekla, že udělám i velkou stránku. Překvapivě je v poslední době dělám celkem často. Původní záměr byl tedy jiný, v duchu mého minimalismu, bílý karton, černé ozdoby atd. Ale pak jsem si řekla, že bílé pozadí je pro srabíky a ze svých zásob jsem vylovila karton ve starorůžové barvě, která ke kitovým kartičkám ladila nejvíc.
 
Dvě fotky jsem si podlepila kartičkami a využila vyřezané listy a pár jsem si jich i z jedné kartičky vystřihla.
 
Do spodního rohu jsem dala ještě jeden štítek a doplnila vlaječkami ze zbytkových proužků.
 
Taky jsem si chtěla zkusit střapeček nebo nějakou ozdobu z provázků, které byly součástí extra kitu. A na co je využijete vy?
 
Těšíte se na podzim a „svetrový“ počasí? Já celkem jo a taky na to, co z nového kitu vytvoříte. Až to bude, tak šup s tím na fb Rodina Paperoamo.
♡ 
Adéla

4 komentáře:

  1. Adél, narůžovělý podzim z tvých rukou nemá chybu! ;) Baví mě, jak jsme sáhly po podobných věcech, přesto jsou výsledky úplně jiné. "Malé Adélce" (je ti fakt hodně podobná) to moc slušelo a za tak krásné stránky ti jednou bude moc vděčná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí, jak jsme stejné "téma" zpracovaly každá úplně jinak. :) My life kit je zase krásný, tak se s ním tvoří skoro samo

      Vymazat
  2. Uzasne stranky vysperkovane do najmensich detailov. som stastna, ze som mohla vidiet aj nazivo. adelka PL ti moc slusi. je to krasa ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Vali! Taky jsem moc ráda, že jsem viděla tvůj TN i alba holek naživo, hodně detailů na fotkách prostě zachytit nejde...

      Vymazat

Pin It button on image hover