pátek 21. září 2018

MY LIFE KIT projekty - JANA B.

Poslední den s krásným letním počasím. Zítra to přijde a konečně oceníme veškerý arzenál nádherného podzimního My life kit od Lucky. Jako .. když jsem to na začátku září vybalila, tak to na mě dýchlo spadaným listím, sychravými rány a šípkovým čajem. Trošku prekérka, doteď to počasí echt léto .. ale něco se našlo! Vznikla jedna PL stránka a malinký layout do Traveler´s Notebook.

Jsem těžce pozadu, a tak jsem musela lehce přeskočit. Měsíc sem, půl roku tam. To je vlastně na PL tvoření taky parádní. Doděláte si, co potřebujete, na co máte náladu, čas, materiál. No a já potřebovala pracovat s lehce podzimním nádechem. Barva kočárku to jistí a oprýskaná zeď na zahradě po zemitých tónech přímo volá. Takže se to nakonec skládalo docela samo. V podstatě jsem kombinovala dvě barvy - světle hnědou a tu krásnou meruňkovou.


Pruhované kartičky byly moc výrazné, tak jsem si je trochu řízla. Malý tip pro vás: nemám ráda ten "schod", když se kartička nalepí na druhou kartičku. Takže tady jsem řízla pruhovanou a bílou a slepila je dohromady washi páskou na zadní straně. Přilepená fotka to pak všechno zpevní a předěl fakt není skoro vidět. Kartička pak vypadá jako že tak původně byla.



Druhý projekt vznikl díky fotkám a snaze uplatnit provázek. Vidíte ten stůl? Tak ten to všechno rozhodl. Vybrala jsem si tmavší dřevěnou kartičku, k ní malou a opět je nenápadně spojila přilepením. Taky jsem chtěla pokořit použití těch krásných provázků, které najdete v Extra kitu (doplňkový k My life kitu). Vzala jsem kleště, proděravěla, umístila průchodky a provlékla provázek. Z druhé strany už to tak ladné není a netuším, jak s tím dál naložím, ale teď a tady to účel splnilo.

Taky jsem vytáhla tu nádhernou černou maxi abecedu a ze zbytků horkotěžko poskládala trochu smysluplný nápis. Kombinace češtiny a angličtiny jako záchrana (Y došlo, tak posloužilo Xko).


A teď se těším, až tenhle kit použiju na ty opravdovské podzimní fotky.

12 komentářů:

  1. Chtěla bych mít tvůj cit pro fotky a pro stránky ❤️.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná barevná nálada se Ti Jani povedla 😉 Pěkné Pěkné Pěkné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, Irenko, ale chapes, no, podzim teprve bude :D

      Vymazat
  3. Jani, ja porad musím, kromě tvých nádherných stránek, obdivovat tvoje nádherné písmo.... a celé je to proste super!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kaji, ty jsi hodna! Ja uz teda dost premyslela, ze bych mohla zkusit PC. Preci jen se tam toho vice vejde. Dekuju!

      Vymazat
  4. Dokonalé! Všechno :) Chtěla bych mít Tvůj drive pro PL!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, Jani, diky. Neni to, co bejvavalo, spis ted s jazykem vyplazenym.

      Vymazat
  5. Jani, to je zase úžasné! Hlavně stránka v TN deníku ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz jsem lepila tu merunkovou, vzpomnela jsem si na tebe a tvoji stranku. Ze by podobny vkus :)

      Vymazat
  6. krasne "nepodzimne" jsi ten kit uchopila. Rozstrihle pruhovane karticky jsou super, fakt to ozivi!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover