čtvrtek 27. září 2018

PAGE KIT ZÁŘÍ 2018 projekty - ANNIE

Krásný podzimní  den, ano teď už opravdu můžu říct, je tady podzim. Minulý víkend jsme se ještě opalovali a včera už jsem vytáhla teplé oblečení a rozloučila se s žabkama.  Prodloužit léto si tak můžu leda prohlížením fotek z prázdnin a taky zářijovým PAGE KITEM , který je plný příjemných letních barviček a motivů.  Tento kit se holkám moc povedl, já jsem si nemohla pomoct a musela jsem si ještě přiobjednat některé „krásnosti“  od Pinkfresh studia z kolekce Simple& Sweet. Ostatně jak si s tímto kitem poradily Janičky, se můžeš podívat tady a tu.

Já ti dneska ukážu jednu 30 tkovou stránku a jeden layout do TNka (Traveler´s Notebook), ten začínám mít čímdál radši. Měla jsem plno nápadů co s těmi barevnými papíry, ale my tento rok nikde u moře nebyli a spíš chodili po horách, takže jsem odložila citrónky (na nějaké minialbíčko se budou určitě hodit) a přemýšlela co dál. Nakonec jsem se úplně zamilovala do modré čtvrtky s bílými štítky a stejně jako Jani V si do ní střihla. 


Základem pro můj layout byla bílá čtvrtka, na kterou jsem nalepila opravdu veelkou fotku (je to celá A4, kterou jsem mírně ořízla). Tady jsem ocenila domácí tiskárnu. Bez té už bych si lepení nedokázala představit. Byla jsem překvapená, že i kvalita tisku super.   Tentokrát jsem fotku vybírala přímo na míru modrému papíru, a i když byla původně barevná, nakonec jsem se rozhodla pro černobílou variantu, aby byla stránka něžnější. Pak už jsem jen vzala do ruky nůžky a taky jehlu s modrou bavlnkou a stříhala a vyšívala. Skoukla jsem konečně pár dílu mého oblíbeného seriálu a udělala si „pohodičku“.


Odvážila jsem se i šít přímo do fotky.



Hlavní nadpis layoutu jsem umístila přímo na fotku do pravého dolního rohu. Nálepka Simple&Sweet mi přišla jako výstižná.  Od ní se pak odvíjelo další zdobení. Použila jsem vlastně už jen nálepky, enamelky  a  výseky obsahující červenou nebo modrou barvu. A bylo hotovo.


Zářijový PAGE KIT je plný krásných hesel o kamarádství no a věta: „Dnes to roztočíme kočky!“ to je jako bych si ho navrhovala sama. Vzpoměla jsem si na jeden bezva víkend, kdy jsme doslova unesly nevěstu pod záminkou kina do Luhačovic. Byla z toho dámská jízda ve velkém stylu a rozlučka se svobodou, na kterou žádná z nás nezapomene.  Objevili jsme jednu úžasnou kavárničku, která měla snad ty nejlepší dortíčky a míchané drinky široko daleko. Každý stůl, každá židle byly originál a dokonce tam měli růžovou almaru, no prostě luxus.  


Na TN jsem použila právě společnou fotečku z kavárničky a překrásný papír  z PAGE kitu s dortíky a kytičkami, který jsem natrhala a vytvořila pomyslný rámeček.  Do středu pak nalepila fotku s hlukem papírů (potřebovala jsem tam dostat trochu modré) a nadpis. 




Celé jsem to dozdobila puffy nálepkami , doodlingem a dolepila pár flitříků. Použila jsem i jeden s věnečků, který jsem rozstříhla na půl. Nakonec  nebylo ani potřeba psát journaling. Jen to datum musím ještě doplnit. 

To je ode mě dneska vše. Moc se těším, co vykouzlíš s kitem ty. Nezapomeň se nám pochlubit na Facebooku .

6 komentářů:

  1. Velká stránka je nádherně něžná! Musím taky občas zařadit do tvoření vyšívání, jsem většinou lenoch a přitom to vypadá tak krásně. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Adél, vyšívání určitě vyzkoušej, je to relax, ale je fakt, že to zabere čas.

      Vymazat
  2. Přesně - Simple and Sweet. A krom toho hrozně krásné! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. annie to je dokonalost ♥ uplne uzasne. TN v tvojom podani je vzdy dokonalost , ale ta stranka - to je teda dokonalost. fakt krasa ♥

    OdpovědětVymazat
  4. parádní stránka!! Velká fotka nikdy nezklame☺️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover