čtvrtek 20. září 2018

PRODUKT PA - leporelové album od IVY

Jsem milovník různých minialb, deníčků a sešitků. A dneska bych ti chtěla ukázat jedno takové z naší první rodinné procházky po horách. Byl to veledůležitý moment, který si samostatné albíčko zaslouží. Ale hlavně už si chci delší dobu vyzkoušet pop-up stránku a různé jiné vychytávky. Narazila jsem totiž na Instagramu na jednu šikovnou ženskou, která dělá ty úplně nejvíc vymazlený a nápaditý alba a TN (@danipaeuss). Byla jsem z toho celá paf a než to použiju jinde, tak jsem si to potřebovala vyzkoušet jakože “nanečisto”.

Tak jsem vytáhla super minialbum Harmonika, k tomu červnový Page kit, který sice už není v obchodě, ale dají se objednat jednotlivé samolepky, výseky a chipboardy z tohoto kitu zde a My life kit z května a června ….oba jsou super cestovatelské a dala jsem se do výroby.


Titulní stránku jsem jen tak lehce ozdobila výseky z cestovatelského ML kitu a mapu jsem opatřila geo značkou, kde by asi tak mohlo být Červenohorské Sedlo.


Ty stromečkové chipboardy jsou rozkošné a super je, že jich v kitu je opravdu hodně, tak jsem s nimi nemusela nikterak šetřit. A to bych nebyla já, abych si zase neprocvičila svoje psaní.

A teď už ta slibováná pop-up stránka. Jako malá jsem měla takové dvě knížky a pokaždé fascinovaně hleděla, jak se najednou ta stránka stala trojrozměrnou. 


Chtěla jsem, aby to působilo, jako bychom vyskočili právě z lesa, tak jsem kolem dokola nalepila stromečky z kitu a doplnila ještě o další stromečkové výseky, samolepku rozcestníku a super zvířátkovárazítka od Sis, které jsem narazila, vybarvila, vystřihla a nelepila, jak vykukují zpoza stromu. Tady jsem ještě vytáhla My life kit z minulého května a června, protože byl taky cestovatelský a nějak jsem na něj pozapomněla.

Pokud si chcete také vytvořit takovou parádičku, mrkněte na YouTube, tam je plno návodů.




Na další stránce jsem udělala jen odklápěcí kartičku, na kterou jsem zevnitř nalepila chipboard ze starých zásob, který se pradává v této sadě. Až se někdy sama divím, co všechno mám za poklady ;-). 



Rámeček jsem si vyřezala z jedné kartičky, podlepila velumovou kratičkou a dozdobila výseky. Ten batůžek je QT [kjůtý] :-D. 


Měla jsem víc podobných fotek, jak Baru sbírá a jí borůvky a nevěděla kterou vybrat, tak jsem fotky poskládala do tzv. vodopádu. 




Tady jsem si zase vyhrála s razítky… slovo Švýcárna je tato abeceda a ta hvězdička je ze sady Kvarteto. Mám velkou zásobu různých razítkem a měla bych je mnohem víc používat…. jak to máš ty? Jsi taky sběratel nebo tě razítka nechávají chladnou?


 
A na úplně poslední stránce jsem si pohrála s výseky ve tvaru koleček, které jsem doplnila ještě o další kolečka, vyřezaná na big shotu z jednotlivých kartiček z ML kitu.



Konečně už holky trochu povyrostly, tak pomalinku začínáme zase výletovat do hor a na tyhle příležitosti se tyto kity dokonale hodily. Přeji krásný den a ať se lepí jedna radost.
Tvoření zdar.

20 komentářů:

  1. ivy to je nadhera. to je vymazlene do posledneho detailu. super ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní dílo! Tenhle kit mám doma ještě komplet, takbych si hned střihla, jak to tu vidím... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc....však střihni 😉 ja se moc rada zase inspirují a pokocham

      Vymazat
  3. Wow! To pismo mas skvele! A ruzne vychytavky taky pecicka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali,dekuji 💋 od tebe to velmi potěší,kdyz mas samuraj vymazleny pismo

      Vymazat
  4. Ježkovy voči, to je nádhera! Takhle bych chtěla mít uchované vzpomínky na každý náš výlet (a že jich za sebou máme...) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji a ale tohle prvotní nadšeni urcite nebude trvat dlouho 😂

      Vymazat
  5. padá mi brada. Super, naprosto všechno, ale dostaly mě samozřejmě boží nápisy a využití razítek. Hlásím se do klubu sběratelů a strašně málo je používám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj to jsem rada,ze v tom nejsem sama 😂 takze se musím hecnout a víc je vytahovat z krabice...moc dekuji

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ivi, pecka, bomba, paráda! Nevím, co se mi líbí nejvíc, každá strana! To razítkování nemá chybu a pop-up stránka ... wow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani moc dekuji 💋 pro me jsou zase inspiraci tvoje layouty

      Vymazat
  8. Ivi, je to veliká nádhera! Pop up stránka, dokonalé písmo...celé tak úžasné!

    OdpovědětVymazat
  9. To je tak kraaasny.... s to razitkovani je uzasny.... taky mam razitek mraky a spis se na ne divam, nez ze bych je použila.... dekuju za inspiraci vazne nadhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji,jj bylo mi líto,ze je nevyuzivam,tak aspoň tady jsem je zase vytáhla a pokud aspoň někoho inspirují,budu rada

      Vymazat
  10. Teda Ivo, Ty jsi pro nás dar, moc fajn že Tě team PA vybral!!! Každý Tvůj příspěvek je vypracován do detailů překrásné krasopsaní 1***** a vyskakovací stránky? no to je úžasný co se dá vše do těch deníků zamontovat😀 Fakt parádaaaaaaaaaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda Iri,moc dekuji za milá slova....jj ty minialba jsou super,ze se muže člověk vyřádit

      Vymazat
  11. uzasneee!!! a ta pop-up stranka! a ten lesik!! Taky chci :-)A jeste se mi obzvlast libi razitkovani na strance Svycarna ;-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover