sobota 15. září 2018

PRODUKT PA - My life kit v TN podle VALIKY

Ahojte,
chcela som sa zamerať na najkrajšie kvietkové výseky. Postupne vám však ukážem aj využitie zimného My life kitu v Traveler's Notebok (cestovní deníček) a poodhalím vám aj môj tajný projekt, ktorý už po dnešku nebude tajným a ja ho budem musieť dokončiť.
 
Je to celé o zimnom ML kite
 
Najprv som ho využila vo svojom diári
 
Ak sa vám niečo nezmestí do vnútra kapsičky, tak to nalepte na ňu :)
 
Tie kvietky sú také krásne
 
Použila som ich aj na február
 
Viaceré spomínali, že im tie kvietky nepasovali ku zime. Pre mňa to bolo presne naopak. Mne pasovali úžasne. Také jemné a nežné ako sneženie.
 
Celé to začalo obyčajne a jednoducho. Dostala som TN denníček a aj ML kit. Bolo mi ľúto nevyužiť toľko krásy. Vedela som, že nás čaká perný rok, a preto som sa ho rozhodla zdokumentovať touto formou. Chcela som vymyslieť ako využiť kartičky na nePLkové projekty.
 
Tento konkrétny denníček je obohatený o vellumové stránky. Paráda.
 
Pomohli mi vytvoriť efektný úvod.
 
Dávala som si extra záležať na tom, aby sa to všetko prekrývalo a zároveň vyzeralo dobre aj pri prezeraní jednotlivých stránok.
 

Chcela som využiť PL kartičky a tu je moja prvá stránka :-))))
 
Celkovo som nič svetoborné nevymyslela, to si treba povedať hneď na začiatku.
 
Avšak bavilo ma to náramne. Skvelo strávené večery.
 
Niekde ešte chýba journaling, ale to počká.
 
Pôvodne som chcela využiť kartičku s nejakým pekným citátom, ale napokon som sa rozhodla využiť jednu z megaveľkých vyvolaných fotiek. Stránku som už urobila, ale fotky sa zvýšili. Navyše to zapasovalo takmer na deň presne.
 
Ukončila som to tak ako to začalo :) 
 
Nebudem klamať. V čase tvorenia tohto TN som neverila, že tento rok bude skvelý. Mala som trochu aj depky, veľa zmien a samota, na ktorú som nebola zvyknutá mi dali zabrať. Ale všetko sa na dobré obrátilo a tento rok je naozaj dokonalý. Síce ešte neviem čo si pre nás pripravil do konca, ale teším sa. 
 
Ako si dokumentuje svoj rok vy? Ktorá forma vám najviac vyhovuje? PL alebo TN alebo klasické layouty? Veľmi by ma to zaujímalo.
 
Prajem vám krásny zvyšok dňa 
Valika

2 komentáře:

Pin It button on image hover