úterý 4. září 2018

PRODUKT PAPERO AMO - My life kit podle JANY B.

Čas od času dostanu chuť na velkou stránku. Ověřila jsem si už několikrát, že když mám dopředu nápad, jde to. A hodně fotek. Protože s jednou fotkou se mi fakt špatně pracuje a ještě horší to je, když mám tu jednu fotku, chci udělat velkou stránku, ale vůbec nevím, kudy do toho.

Dneska tu mám pro vás stránky hned dvě, obě s více fotkami a o obou jsem měla víceméně jasno už od začátku. A obě vznikly za pomoci My life kitů. Začnu tou více aktuální. Prázdninovou.

Naše mini dovolenou jsem se rozhodla zpracovat do menšího alba. Viděla jsem totiž tuhle indiánskou krásu od Annie (obdivujte TADY) a to mi připomělo, že tohle leporelové album doma na poličce mám a zahálí. Dostala jsem chuť si ho taky zkusit, takže mini dovolená půjde do toho. Ale ve velkém albu mám ráda, když to aspoň zmíním a pár fotek se tam objeví. Vymyslela jsem si tedy jednu tzv. shrnovací stránku celé dovolené. Vyvolala jsem mrtě malých fotek (rozměr 2x2 inch) a poté lustrovala náš blog, abych našla tu úžasnou stránku od Jani V., kterou už dlouho hodlám okopírovat.

Jednotlivé čtverečky mřížky jsem kvůli jednoduchosti ponechala 2x2 inch, takže jsem fotky později pomenšovala, aby se do chlívečků vešly. Na černou bavlnku jsem neměla odvahu, konzerva jsem, takže u mě bílá. Ach, jak mi to šití chybělo!


Po dlouhé době jsem taky vytáhla tuhle černou abecedu.


Na ozdobné papíry bohužel nezbyl prostor, všechno je zaplněné fotkami. Tak jsem to aspoň trochu přizdobila výletnickým My life kitem. 

Druhá stránka na svoje zpracování čekala hodně dlouho. Od Velikonoc. Fotky jsem měla vyvolané, jen jsem se k tomu dlouho nemohla rozhoupat. I když i v tomto případě jsem představu měla jasnou. Moc se mi líbil velikonoční My life kit, hlavně ty vodovkové pruhy. A chtěla jsem je použít na stránce. Takže chápete, práci s vodovkami jsem prostě oddalovala, jak se dalo. No a nakonec na ně stejně nedošlo. Lenost zvítězila a vodovkové pruhy jsem si z kartiček prostě vystřihla a podlepila jimi fotky. Jednu velkou a dvě malé, protože jsem nemohla najít tu pravou, kdy se od objektivu koukají opravdu všichni. Jistě to znáte.


Stránku jsem pak dozdobila kytkami. Ani nechci počítat, kolikrát jsem je přidala a zase dala pryč. Bála jsem se, jestli nejsou moc velké a jestli to prostě není moc. Jsou tam a už jsem si na ně zvykla. Velký nápis "rodina" je z loňského Page kitu.


Říkám to pořád, My life kity jsou pro mě prostě tím nejlepším PA produktem

6 komentářů:

  1. super. nadhera. jedna krajsia ako druha 😘 si sukovna a mas to vzdy krasne ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Božské jsou! I ty pruhy vodovkové vystřižené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani tvoje veľké stránky mam veľmi rada. Sú krásne obidve. Asi sa nechám tiež inšpirovať😉 a kludne viac veľkých stránok v tvojom podaní ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, ty jsi zlata a napodobne! Miluju tvoje layouty! 😘

      Vymazat

Pin It button on image hover